Logo-youngadults-site

Stad van Hemelse Vlammen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Nog even en dan is het laatste deel van de Mortal Instruments verkrijgbaar! Stad van Hemelse Vlammen komt in het Engels op 27 mei uit, voor de Nederlandse versie zullen we jammer genoeg nog wel even moeten wachten. Maar wel heel erg leuk, en stiekem ook erg spannend. Cassandra Clare heeft namelijk een laatste samenvatting van het boek prijsgegeven.

Het bevat wel een paar kleine spoilers voor de mensen die nog niet alle andere boeken hebben gelezen, dus onderstaande is op eigen risico.

In het lang verwachte laatste deel van de Mortal Instruments zullen Clary en de anderen het op moeten nemen tegen het kwaadaardigste wezen dat er bestaat: Clary’s eigen broer. Sebastian Morgenstern is op oorlogspad en zet steeds meer schaduwjagers tegen elkaar op. Met de beker transformeert hij de jagers één voor één in regelrechte nachtmerries en rukt zo hele families uit elkaar, terwijl zijn leger gestaagd groeit. De schaduwjagers keren allemaal terug naar Idris, maar zelfs de demonentorens kunnen hen niet beschermen. En als alle Nephilim vastzitten in Idris, wie beschermt dan de wereld tegen de demonen? Na een groot verraad hebben Clary, Jace, Isabelle, Simon en Alec geen andere keus dan te vluchten, zelfs als dat hen verder het rijk van de demonen in jaagt. Waar nog nooit een schaduwjager is geweest en waarvandaan nog nooit een mens is terug gekomen. Liefde wordt opgeofferd en levens verloren in het laatste gevecht om de wereld.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Stad van Hemelse Vlammen

  1. Ik heb zelf de eerste 5 delen in het Nederlands, maar geloof dat ik de verleiding niet kan weerstaan om deze straks toch maar in het Engels te lezen (A)

  2. Het laatste deel al 🙁

  3. Ik kan niet wachten om deze te gaan lezen!

  4. Ik kan niet wachten om deze te gaan lezen!

  5. Kan echt niet wachten tot de laatste deel eindelijk uit is!!!

  6. Ik vind deze serie echt geweldig! Erg goed geschreven.

  7. Ik ook!! Kan niet wachten, koop hem eerst wel in het Engels en later in het Nederlands!!! 🙂

  8. Yay:D Dit boek moet ik echt hebben:D Ik ga hem wel in het Engels kopen, want de andere delen heb ik ook allemaal in het Engels;)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.