Logo-youngadults-site

Eerste beelden If I Stay

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

If I StayIn Entertainment Weekly is iets interessant gepubliceerd: een gloednieuwe foto van de film If I Stay met Chloë Moretz als Mia en Jamie Blackley als Adam. Op de foto is het overduidelijk dat ze wat plezier beleven op een skateboard. De regisseur van de verfilming van het boek van Gayle Forman, RJ Cutler, praat zelfs nog een beetje over de film in een quote onder de afbeelding. Hij zegt: “ze is niet transparant en ze loopt niet door muren. We hebben geluiden, kostuums, uitvoering en een Steadicam gebruikt om jullie op een zo realistische manier mogelijk met de geest van Mia te verbinden.”

De film zal in Amerika rond augustus in de bioscopen verschijnen, maar wij in Nederland moeten nog wat langer geduld hebben: bij ons zal die pas rond 18 september verschijnen.
Maar er is nog meer leuk nieuws over If I Stay (Als ik blijf): volgens Page to Premiere en een tweet van Gayle Forman zal de trailer vandaag/vanavond (eigenlijk vanacht) op MTV (in Amerika) verschijnen! Er is ook een officiële facebook pagina aangemaakt: facebook.com/ifistay.

 

If I Stay 2

 If I Stay gaat over het leven van de zeventienjarige Mia wiens leven om muziek draait. Haar vriend Adam speelt in een populaire band en de toekomst ziet er perfect uit. Wanneer Mia, haar ouders en jongere broertje Teddy onverwacht een vrije dag hebben vanwege hevige sneeuwval, besluiten ze gezellig uit te gaan. Maar onderweg, met Beethovens cellosonate nr.3 op de radio, boort een vrachtwagen zich in volle vaart in hun auto.

Aanvankelijk lijkt alles goed. Ze hoort Beethoven nog steeds op de achtergrond, en… ze staat aan de kant van de weg in dezelfde spijkerjurk die ze vanochtend heeft aangetrokken. Maar al snel blijkt dat het helemaal niet goed is. Haar ouders zijn dood en als ze op zoek gaat naar haar broertje, ziet ze een hand uit het raam steken met daaraan de zilveren armband met de kleine cello- en gitaarbedeltjes die Adam haar voor haar 17e verjaardag heeft gegeven. De armband die ze nog steeds om heeft.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Eerste beelden If I Stay

  1. Ik vind de trailer erg gaaf en wil nu echt de boeken lezen. Erg benieuwd.

  2. Yésh! Let that trailer come. =) Ik vind die omschrijving van “ze is niet doorzichtig en loopt niet door muren” een beetje stommig, want ze is geen geest of zo. Mensen zouden dat ook niet moeten denken, want dit is gewoon eens een boek dat niet over bovennatuurlijke shit gaat. Euh, een film dus. En dan nog iets. Ik wil de film zien. Heel, heel graag. Ik denk dat ik dat zelfs had gewild als ik niet in 2011 al de boeken had gelezen. Het is geweldig dat ze Chloë hebben gecast voor Mia. ;3

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.