Logo-youngadults-site

Cast Fallen bekend

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

fallenDe officiële cast van Fallen is bekend. Zowel bekende als onbekende namen zullen deelnemen aan de verfilming van de bestseller van Lauren Kate. De schrijfster heeft de cast op haar website bekend gemaakt, en hoewel er nog steeds een paar personages moeten worden gecast, is de main crew inmiddels klaar en dit weerhoudt de producenten er ook niet van om verder te gaan met het filmen. Fallen wordt verwacht in 2015, nog even wachten dus.

addison timlin

Addison Timlin als Lucinda
Addison Timlin is een nog vrij onbekende actrice. Jullie kennen haar misschien van haar rol als Alana in That Awkward Moment. Addison is geboren op 29 juni 1991 in Philadelphia, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Pennsylvania. Ze heeft tevens in de televisieserie Californication gespeeld als Sasha Bingham (in 2011).

jeremy irvineJeremy Irvine als Daniel
Jeremy Irvine kennen jullie misschien van Adam in Voor ik Doodga (Now Is Good). Hier speelt hij de tegenspeler van Dakota Fanning die Tessa Scott vertolkt. Jeremy is geboren in Cambridge.

harrison gilbertson

Harrison Gilbertson als Cam
Harrison Gilbertson is een acteur in opkomst. Zijn meest recente rol, en waar hij tevens het meest bekendst van is, is die van Little Pete in Need for Speed. Hij is geboren op 29 juni 1993 in Australië.

lola kirkeLola Kirke als Penn
Ook Lola Kirke is vrij nieuw. Haar grootste rol tot nu toe is die in Law and Order: SVU, maar ze heeft al een paar projecten staan die haar, hopelijk, beroemd zullen maken. Zo zal ze Greta gaan spelen in de verfilming van de bestseller Gone Girl van Gillian Flynn (oktober 2014) en dan natuurlijk Fallen. Over Lola Kirke is tot nu toe vrij weinig bekend; wel is bekend dat zij haar eigen zestien minuten durende film My Rifle, My Baby, and Me heeft geregisseerd én geschreven.

Sianoa Smit-McPhee

Sianoa Smit-McPhee als Molly
Sianoa Smit-McPhee ook een nieuwe naam, ondanks dat ze al in aardig wat films en series heeft gespeeld. Ze heeft een rol in de Australische televisieserie Neighbours en een bijrol in Criminal Minds gehad. Ze is geboren in februari 1992 in Adelaide (Australië).

daisy head

Daisy Head als Arianne
Daisy Head is geboren als Daisy May Head in 1991 in Engeland. Ze is bekend van The Last Seven, Endeavour en When Calls the Heart.

hermione corfieldHermione Corfield als Gabbe
Hermione Corfield is al helemaal nieuw en heeft nu al twee grote films waarin zij zal meespelen: Maleficent (mei 2014) en dus Fallen! Ze is tevens een model.

malachi kirby

Malachi Kirby als Roland
Malachi Kirby is bekend van EastEnders (een Britse televisieserie) en Gone Too Far. Hij is geboren op 20 september 1989.

chris ashby

Chris Ashby als Todd
Chris Ashby heeft enkel een paar bijrollen gespeeld in onder andere Skins, Doc Martin en New Tricks, dus er is helaas nog weinig over hem te vinden.

Willen jullie op de hoogte blijven van het nieuws rondom de film van Fallen, kijk dan op Twitter bij #fallenmovie. Ze zijn inmiddels naar Budapest vertrokken…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Cast Fallen bekend

  1. Tsja… Ik had Daniël en Cam toch wel heel erg anders verwacht. Misschien dat ze in de film er meer uit komen te zien zoals ik ze tijdens het lezen altijd voor me zag.. Ik hoop echt dat de films net zo goed worden als de serie 😀

  2. Ik had het al op Twitter gezien! Ik kan niet wachten op deze filmreeks! Fallen is zo ongelooflijk geweldig geschreven, ik ben benieuwd naar de film :3

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.