Logo-youngadults-site

Vijf nieuwe filmpjes van Divergent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

divergent-movie2Op 3 april zal het zover zijn en verschijnt deze nieuwe young adult verfilming, naar het gelijknamige boek van Veronica Roth, in de bioscopen. De promotie van Divergent is in volle gang! Summit Entertainment heeft hiervoor vijf nieuwe filmpjes op internet verspreid, sommige ervan kennen jullie al. Andere misschien nog niet. We zetten deze even voor je op een rijtje.

Voor deze vijf filmpjes waren er al drie filmpjes bekend. Het eerste filmfragment verscheen ongeveer drie maanden geleden en toonde Four die Tris zijn tattoes liet zien. Het tweede fragment verscheen een maand geleden en liet zien dat Tris door de stimulatie doorbrak. Het derde fragment werd begin deze maand vrijgegeven: hierin praat Eric met de ingewijden.

De eerste toont het eind van de scène met het mes waarin Four de messen naar Tris gooit om haar moed te testen. In het tweede filmpje zien Eric’s sluwe kant als hij Christina straft omdat ze een lafaard is. In de derde clip krijgen we een goed beeld van Kate Winselt als Jeanine. Het vierde fragment gaat over Max die uitlegt wat belangrijk is voor de leden van Onverschrokkenheid. In het vijfde fragment zie je Tris praten met Caleb over wat er in haar omgaat en de dingen de ze leert.

Hoewel het erg leuk is om al zoveel te zien van de film, vind ik het ergens toch niet zo slim. Er wordt al veel weggegeven van de film, dit kan zorgen voor een negatief kijkplezier. Er zit veel actie en drama in deze film en wellicht zorgt het kijken van de filmpjes ervoor dat de spanning eruit gaat. Wat denk jij ervan? Ben je het hiermee eens of vind je het niet erg om al zoveel van de film te zien? 

 Eerste fragment

Tweede fragment

Derde fragment

Vijf nieuwe filmpjes

De eerste

De tweede

De derde

De vierde

 

De vijfde

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Vijf nieuwe filmpjes van Divergent

  1. De laatste twee filmpjes doen het niet 😥
    Maar morgen is mijn vriendin jarig en dan gaan we naar DIVERGENT!!!!!!

  2. Ik kan niet wachten tot deze film uiiitkomtt:D:D

  3. Had de helft noch niet eens gezien! Geweldig!
    Zo benieuwd naar de film!! =)

  4. Ben benieuwd!

  5. Ik ben echt zo benieuwd naar de film! Na alle fragmenten ben ik wel meer gerust gesteld dat ik hem goed vind dan na de eerste trailer. De twijfels die ik had zijn nu vrijwel allemaal weg.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.