Logo-youngadults-site

Wacht op mij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

wacht-op-mij 1Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!

Wacht op mij van J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout) gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende?

Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen! Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is?

Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

bol.com

 

Titel: Wacht op mij
Auteur: Jennifer Lynn
ISBN: 9789401901710

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Wacht op mij

  1. Echt een geweldig boek, had het in 2 dagen uit ik kon gewoon niet stoppen met lezen!! 😀

  2. Heel tof!!! Ik heb het vervolg, Be with me, inmiddels ook gelezen. Het verhaal van Cam’s zusje met Jase. Ook zeer de moeite waard. Al blijft Cam wel mijn favoriet. Binnenkort komt het derde deel! En er is een short story vanuit het perspectief van Cam.

    😆

  3. Dit boek is helemaal de moeite waard. Ga m zeker nog in t NL lezen.

  4. OMG DIT BOEK IS SO AWESOME 😀 Ik heb hem een paar dagen geleden toevallig in het engels gekocht en gelezen(Jennifer is nu officieel mijn favoriete auteur geworden) en ik heb hem gelijk nog een keertje gelezen(net als haar andere boeken die ik ook tig keer heb herlezen)Het is vooral een aanrader als je het boek Callie&Kayden leuk vind:)

  5. Ik heb mezelf op dit boek getrakteerd gisteren. Ben heel benieuwd 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.