Logo-youngadults-site

Verfilming van A Monster Calls

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

a-monster-callsGoed nieuws! Er komt weer een young adult boekverfilming aan: Patrick Ness’s veel geprezen en emotioneel geladen young adult, genaamd “A Monster Calls”. In het Nederlands beter bekend als Zeven minuten na middernacht.

River Road Entertainment, Participant Media, Lionsgate International, en Focus Features – heel wat grote maatschappijen – hebben bekend gemaakt dat ze samenwerken aan het financieren en distruberen van deze film, welke wordt geproduceerd door Apache.

Patrick Ness schrijft zelf het scenario voor de film, de regisseur is Juan Antonio Bayona, bekend van The Orphange. Het filmen zal naar verwachting in september beginnen, de release staat voorlopig gepland in 2016.

“I cannot TELL you how excited I am for the Monster Calls movie,” Ness wrote on Twitter. “I’ve seen early pre-viz and it’s going to be FREAKING AMAZING!”

A Monster Calls, een verhaal dat Ness schreef naar een idee van de overladen auteur Siobhan Dowd, gaat over een jongen die een fantasy wereld met monsters gebruikt om te ontsnappen aan het trauma van zijn moeder’s terminale ziekte en de pesterijen op school.

Patrick Ness komt oorspronkelijk uit de staat Washington, maar woont nu in het Verenigd Koninkrijk. Hij is tevens de auteur van de trilogie Chaos Walking. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Verfilming van A Monster Calls

  1. cool 🙂 boek nog niet gelezen maar misschien moet ik dat nu maar eens doen 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.