Logo-youngadults-site

Gone – Leugens

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

9789000334865

Het is vier maanden geleden dat alle mensen ouder dan vijftien jaar zijn verdwenen. De situatie in de FAKZ wordt steeds grimmiger. Sam heeft er genoeg van dat hij alle beslissingen moet voorleggen aan de stadsraad. Daarom vertelt hij niets over Orsay, die beweert dat ze dromen opvangt van de volwassenen aan de andere kant van de muur. En ook niet als er nog meer raadselachtige dingen gebeuren. Al snel ontstaan er geruchten. Wie spreekt de waarheid? De verantwoordelijkheid wordt teveel voor Sam. Hij rent weg, juist als de Human Crew de stad in brand zet. In de chaos die ontstaat, verliest zelfs de intelligente Astrid de controle. Wat moet er worden van de kinderen in de FAKZ als zelfs de twee sterkste personen het niet meer zien zitten? Bloedstollend derde deel in de serie GONE!

 

bol.com

 

Titel: Gone – Leugens
Auteur: Michael Grant
ISBN: 9789000334865

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Gone – Leugens

  1. ik heb de gone serie nog niet gelezen, maar ik ben het denk ik wel van plan. 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.