Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: One Republic – What You Wanted

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

one-republicEn de goede trailermuziek voor prachtige toekomstige Young Adult verfilmingen houdt maar niet op. Iedere persoon op de wereld moet van mij John Greens ‘The Fault in our Stars’ hebben gelezen. Het verhaal van twee kankerpatiënten die ondanks dat het leven voor hen niet het gemakkelijkste is verliefd op elkaar worden. Een verhaal dat je op de grond laat liggen van het lachen, maar die tranen de volgende pagina laten omslaan in tranen van medelijden en verdriet. Een ongelooflijk meeslepend boek.

En hoewel ik van mening was dat zo’n prachtboek eigenlijk nooit goed verfilmd kan worden zodat het de diepte van het boek neerzet, moet ik bekennen dat de trailer me toch wel warm maakte. Wat denken jullie ervan? Maar een opmerking moet ik maken, hij doet me met momenten wel heel erg aan de trailer denken van ‘The perks of being a wallflower’. Het ritme van de trailer, de muziek, zelfs de manier waarop de scènes worden getoond. Ja, het eerste liedje in de trailer komt je inderdaad bekend voor. Ook in The Perks hoor je On Our Way van Radical Face. Maar dan gaat de muziek over naar It’s Time van Imagine Dragons, terwijl ‘The Fault in our Stars’ het zeemzoete What You Wanted van One Republic brengt. Veel luisterplezier!

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Tuesday Tunes: One Republic – What You Wanted

  1. Mooi liedje! Weet niet zeker of ik de film ook ga zien, want ik vond het boek nou niet bepaald denderend. Natuurlijk is een film anders dan een boek, maar toch…

  2. I like the song:)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.