Logo-youngadults-site

Divergent Barbie’s en een nieuwe regisseur voor Insurgent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

divergent-barbieSummit Enterainment heeft regisseur Robert Schwentke aangenomen om de rol op zich te nemen voor het vervolg van Divergent, de komende blockbuster verfilming van Veronica Roth’s young adult bestseller.

Schwentke regisseerde eerder al de actie-komedie Red. Hij volgt regisseur Neil Burger op die heeft besloten de volgende delen niet te verfilmen.

Summit heeft tevens een scriptschrijver (Akivia Goldsmith) die momenteel al aan het script voor Insurgent werkt dat gebaseerd is op een concept van van Brian Duffield. De filmmaatschappij verwacht veel van Divergent… dat het hoog scoort in de Amerikaanse box offixe, omdat ze nu al plannen maken voor het vervolg.

De filmmaatschappij hoopt op een goede start bij de box office. De loyale fans van de young adult serie en de fans van de The Hunger Games, omdat dit ook een distopische young adult-serie betreft, moeten hiervoor zorgen.

Daarnaast ziet het ernaar uit dat Mattel een set barbie’s maakt, gebaseerd op de personages van Divergent: Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James). Deze informatie komt van de Franse website, en de barbie’s verschijnen vermoedelijk in April.

Het tweede deel in de serie, Insurgent, gaat verder met het verhaal van Tris in een dystopisch, futuristisch Chicago. De wereld is opgedeeld in vijf zuilen die elk staan voor een bepaalde waarde: eerlijkheid, onbaatzuchtigheid, dapperheid, perfectie en intelligentie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Divergent Barbie’s en een nieuwe regisseur voor Insurgent

  1. Waarom ze nou barbies maken vraag ik me ook af. Straks zetten ze Four nog in een roze auto en gaat Tris op hakken en in een jurk.

  2. Het is beter nieuws dat deel twee ook verfilmd wordt. Maar alleen jammer dat er dan weer een andere regisseur gaat zijn. Voor zover ik via de trailer kan oordelen, ziet deel één er goed uit. En dan ga ik die verschillen weer merken. Dat is wel balen.

    En o, ik vind de Barbies echt een beetje naar. Ik bedoel… Barbies? Divergent heeft toch niet als doelgroep kinderen die met Barbies spelen? Super lame…

  3. Ik hoop zooo dat het een goede verfilming is!!!
    Grappig die barbie’s! haha

  4. jeeej:D geweldig om te weten dat deel 2 ook al wordt verfilmd:) Ik verwacht wel veel van Inwijding:D en OMG barbie’s XD Ik ben benieuwd hoe Tris er als barbie uitziet:P

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.