Geplaatst op 4 Reacties

Divergent Barbie’s en een nieuwe regisseur voor Insurgent

divergent-barbie

divergent-barbieSummit Enterainment heeft regisseur Robert Schwentke aangenomen om de rol op zich te nemen voor het vervolg van Divergent, de komende blockbuster verfilming van Veronica Roth’s young adult bestseller.

Schwentke regisseerde eerder al de actie-komedie Red. Hij volgt regisseur Neil Burger op die heeft besloten de volgende delen niet te verfilmen.

Summit heeft tevens een scriptschrijver (Akivia Goldsmith) die momenteel al aan het script voor Insurgent werkt dat gebaseerd is op een concept van van Brian Duffield. De filmmaatschappij verwacht veel van Divergent… dat het hoog scoort in de Amerikaanse box offixe, omdat ze nu al plannen maken voor het vervolg.

De filmmaatschappij hoopt op een goede start bij de box office. De loyale fans van de young adult serie en de fans van de The Hunger Games, omdat dit ook een distopische young adult-serie betreft, moeten hiervoor zorgen.

Daarnaast ziet het ernaar uit dat Mattel een set barbie’s maakt, gebaseerd op de personages van Divergent: Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James). Deze informatie komt van de Franse website, en de barbie’s verschijnen vermoedelijk in April.

Het tweede deel in de serie, Insurgent, gaat verder met het verhaal van Tris in een dystopisch, futuristisch Chicago. De wereld is opgedeeld in vijf zuilen die elk staan voor een bepaalde waarde: eerlijkheid, onbaatzuchtigheid, dapperheid, perfectie en intelligentie.

4 gedachten over “Divergent Barbie’s en een nieuwe regisseur voor Insurgent

  1. Waarom ze nou barbies maken vraag ik me ook af. Straks zetten ze Four nog in een roze auto en gaat Tris op hakken en in een jurk.

  2. Het is beter nieuws dat deel twee ook verfilmd wordt. Maar alleen jammer dat er dan weer een andere regisseur gaat zijn. Voor zover ik via de trailer kan oordelen, ziet deel één er goed uit. En dan ga ik die verschillen weer merken. Dat is wel balen.

    En o, ik vind de Barbies echt een beetje naar. Ik bedoel… Barbies? Divergent heeft toch niet als doelgroep kinderen die met Barbies spelen? Super lame…

  3. Ik hoop zooo dat het een goede verfilming is!!!
    Grappig die barbie’s! haha

  4. jeeej:D geweldig om te weten dat deel 2 ook al wordt verfilmd:) Ik verwacht wel veel van Inwijding:D en OMG barbie’s XD Ik ben benieuwd hoe Tris er als barbie uitziet:P

Geef een reactie