Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Chelsea Wolfe – Feral Love

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Chelsea WolfeMijn mede ‘Game of Thrones’ fans, het is bijna zover. Bijna een jaar hebben we moeten wachten. Bijna een jaar hebben we hysterische huilbuien en beklemmende nachtmerries geleden om de gruwelijke finale van seizoen 3. Bijna een jaar hebben we gefantaseerd over de Starks, de Lannisters, de Targaryens (oké Targaryen) en alle andere families en fantastische personages die Westeros bevolken. En nu is het bijna zover.

 

Enkele weken geleden zagen we eindelijk voor het eerst de eerste trailer van seizoen vier van ‘Game of Thrones’. En lieve hemel, wat werden we weggeblazen. We vergeten onze gebroken harten na seizoen drie en willen gewoon verder kijken hoe het met iedereen afloopt. Ligt het aan mij of worden ze elk jaar gewoon beter? En dan nog eens een lofrede op de muziek van de trailers. Elk jaar opnieuw vinden ze het perfecte liedje om ons helemaal zenuwachtig te maken. Nu is het de beurt aan Chelsea Wolfe, die het prachtige Feral Love brengt. Ik had nog nooit van haar gehoord, maar de trailer was nog niet halverwege of ik was haar al verwoed aan het opzoeken, en ondertussen ben ik een grote fan. Ze is een Amerikaanse singer-songwriter uit Sacramento, Californië. Zelf noemt ze haar muziek een speciale tint van ‘drone-metal-art-folk’. In juni maakte ze haar vierde album, ‘Pain is beauty’. Dikke aanrader: dit album opzoeken en helemaal afspelen op Spotify terwijl je schrijf.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.