Logo-youngadults-site

Project Persefone – Het verzet

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Project-Persefone-2Titel: Project Persefone – Het verzet
Auteur: Michelle Gagnon

ISBN: 9789020679670

Bestel bij bol.com
Bestel bij Bruna.nl

 

Noa heeft een tweede keer kunnen ontsnappen uit de klauwen van Mr. Mason en zijn handlangers. Samen met Zeke probeert ze nu zo veel mogelijk slachtoffers van de gruwelijke experimenten uit de laboratoria te redden, maar helaas gaat dat niet altijd goed.

Peter zit thuis met totaal andere problemen: Amanda gaat zich steeds vreemder gedragen, zijn ouders zitten hem op zijn huid en ondertussen probeert hij Persefone’s leger zo veel mogelijk te ondersteunen bij de reddingsacties.

Hoewel ze op afstand van elkaar opereren, blijven Peter en Noa elkaar nodig hebben in de harde strijd tegen de dodelijke proeven op straatkinderen. En dit wordt nog belangrijker als blijkt dat de tegenstanders dichterbij zitten dan ze denken…

Het verzet is het tweede deel uit de bloedstollende Project Persefone-trilogie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Project Persefone – Het verzet

  1. Ik wacht al vol smart op deel 3. Deze trilogie is echt mijn favoriet! Kan er geen genoeg van krijgen. Via de Blossom books app kun je nog een short story lezen.

  2. Ook deze heb ik ondertussen uitgelezen. Het was wel beetje moeilijk om er terug in te komen na al die tijd. Bij vele boeken blikken ze zo even terug naar het vorige boek. Dat was hier helaas wel niet. Daarom duurde het wel even voor ik echt terug in het verhaal zat. Maar ook dit deel vond ik weer heel goed. Deel 1 vond ik persoonlijk wel beter omdat heel dat verhaal nieuw was en deel 2 heeft ook veel herhaal punten. (ze gaan weer kinderen redden,…) Wel moet hier in mijn ogen een deel 3 van komen? Je had nog veel onbeantwoorde vragen…

  3. Ik wist helemaal niet dat deel 2 al uit was? Kwam hem net tegen in de boekenwinkel en maar meteen meegenomen! 🙂

  4. Ik heb deel 1 gelezen en het was beter en anders dan ik had verwacht. Heel benieuwd daar deel 2, hopelijk kom ik wel weer makkelijk in het verhaal want ik ben wel weer een beetje vergeten wat er nou allemaal in deel 1 is gebeurd.

  5. Ik ben zo benieuwd naar Het verzet:) Ik heb deel 1 ook al gelezen en die vond ik echt heel spannend:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.