Logo-youngadults-site

De 100

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

cover-De-100Titel: De 100
Auteur: Kass Morgan

ISBN: 9789020679694

Bestel bij bol.com
Bestel bij Bruna.nl

 

Door een nucleaire kernramp is de aarde onleefbaar geworden. De mensheid heeft zichzelf weten te redden en leeft nu in een ruimteschip dat rond de aarde zweeft. Niemand weet wanneer (of zelfs maar óf) de aarde weer leefbaar zal worden. Maar door de groeiende populatie en het opraken van de voorraden, moet er een beslissing genomen worden voordat het te laat is… De oplossing lijkt onmenselijk: 100 jeugdgevangenen worden naar de aarde gestuurd om deze te verkennen. Na een angstaanjagende crash zetten de jongeren na honderden jaren de eerste stappen op de planeet die ze alleen vanuit de ruimte hebben gezien en kennen van oude verhalen. Samen moeten ze proberen te overleven, maar wie kan je vertrouwen als je weet dat al je lotgenoten hier zitten omdat ze een crimineel verleden hebben?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “De 100

  1. Ben hier maandag in begonnen en nu 2 dagen later heb ik heb uitgelezen. Enorm spannend en zeer meeslepend. Kon me super goed inlegen in alle karakters waardoor je nog sneller wilt lezen wat er gebeurd! 🙂 Heb meteen even gekeken naar de trailer van de serie en deze MOET ik ook gaan kijken dus 🙂 nu is het wachten op deel 2… Iemand enig idee voor wanneer dit is?

  2. Lijkt me echt leuk 🙂

  3. Net uitgelezen! Die was spannend! Recensie volgt zsm

  4. Klinkt leuk! Hij doet me alleen wel een beetje denken aan die film: Wall-e…

  5. En De 100 moet ik sowieso ook lezen. Lijkt me superleuk:D Al vond ik de trailer van die serie wel wat minder, maar ik denk dat het boek veeel leuker is dan de serie:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.