Logo-youngadults-site

Scenarioschrijver voor Narnia’s The Silver Chair

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Scenarioschrijver David Magee (Life of Pi) gaat door de kast om het script voor de vierde film in The Chronicles of Narnia reeks te schrijven: The Silver Chair van C.S. Lewis.

The Silver Chair gaat over Eustace (neef van dePevensie kinderen, en voor het eerst geïntroduceerd in The Voyage of the Dawn Treader) en zijn klasgenoot Jill die naar Narnia worden gehaald om Aslan te helpen prins Rilian te vinden, de zoon van Caspian. 50 jaar zijn voorbijgegaan sinds Eustace’s eerste avontuur in Narnia.

“I have always loved The Chronicles of Narnia, and I endlessly imagined myself finding my own passage into Narnia someday,” zegt Magee over het schrijven van het scenario. “All these years later, I’m getting to fulfill that wish just a little bit by writing the film adaptation of The Silver Chair and could not be more excited about it.”

Naast het schrijven van het scenario voor Life of Pi, heeft Magee ook het het script geschreven voor Finding Neverland en Miss Pettigrew Lives for a Day.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Scenarioschrijver voor Narnia’s The Silver Chair

  1. Eindelijk!!! Heb de eerste drie films ook thuis op de plank staan, wil de andere vier delen er nog graag naast kunnen zetten!

  2. Ben benieuwd hoe de 4de film van Narnia wordt, kan niet wachten tot de film uit komt.

  3. Kan echt niet wachten om te zien wat ze van dit deel gaan maken!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.