Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Demi Lovato – Heart by Heart

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goedenavond lieve Young Adult fans. Voordat ik jullie de nieuwste Tuesday Tunes introduceer, wil ik nog even iets kwijt. Mijn eindeloze enthousiasme voor de verfilming van ‘The Mortal Instruments: City of Bones’ ! Lieve hemel, ondertussen is het een paar dagen geleden dat ik de film in de bios heb kunnen bewonderen, en nog steeds houdt hij me helemaal in de ban. En dat terwijl ik – schaam schaam – de boeken nog niet eens heb gelezen. Maar de film blijft een meesterwerk. Onophoudelijke actie, monsters die je werkelijk nachtmerries bezorgen, een overdosis magie, personages om stuk voor stuk verliefd op te worden en natuurlijk een schitterende ontknoping. Ja, Amélie is verkocht. Daarom wijd ik deze Tuesday Tunes aan een van de leukste liedjes van de film.

Hoewel tot mijn topscènes toch wel de momenten vol actie behoren die je op het puntje van je cinemastoel lieten kruipen, moet ik mijn vriendinnen gelijk geven dat ‘het moment’ tussen Clary en Jace ook onvergetelijk is. De spanning hangt al vanaf het eerste moment tussen onze twee hoofdpersonages, en wanneer Jace haar een prachtige verjaardag bezorgt is het dan eindelijk zover voor onze twee tortelduifjes. Deze romantische scène wordt vergezeld door het allermooiste liedje dat ik ooit van Demi Lovato heb gehoord, Heart by Heart. Zwijmel zelf nog lekker even mee op deze betoverende muziek.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Tuesday Tunes: Demi Lovato – Heart by Heart

  1. Super mooi lied 🙂 en de rest van de soundtrack ook

  2. Ik aanbid Demi !!!! ik heb de film ondertussen ook al gezien en staat bij mij ook op mijn top tien filmlijstje. Deze filmtrack maakt het ook helemaal compleet!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.