Logo-youngadults-site

Opzoek naar een nieuwe Christian Grey

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ja jongens, op die verfilming van ‘Fifty Shades of Grey’ zullen we nog eventjes moeten wachten. Reden? De acteur die de rol van Christian Grey op zich zou nemen, heeft afgezegd, en nu is de crew opzoek naar een plaatsvervanger. Ik kan jullie al allemaal horen zuchten: ‘Fioew!’ Zelfs ik, die nog geen boek van de ‘Vijftig Tinten’ trilogie van E.L. James heeft aangeraakt, vond de keuze van acteur – zachtjes uitgedrukt – nogal teleurstellend. Zeker als je nagaat dat hij ongeveer het meest sexy boekpersonage is van de afgelopen jaren.

De acteur die de verfilming verlaten heeft, is de Brit Charlie Hunnam. Laatst heeft hij nog de rol van Raleigh Becket op zich genomen in de sci-fi film ‘Pacific Rim’, en verder is hij bekend voor zijn rol in de Tv-serie ‘Sons of Anarchy’. Nog geen maand nadat werd aangekondigd dat hij naast Dakota Johnson, die Anastasia Steele zal spelen, gecast was voor de verfilming van de meest succesvolle erotische trilogie, zegde hij af. Hij claimt dat hij wegens zijn “immense schema”, waaronder zijn rol in ‘Sons of Anarchy’, niet voldoende tijd in de voorbereiding van zijn personage zou kunnen steken. Maar alles wijst een andere kant uit. De laatste maand is hij bedolven onder de media-aandacht voor zijn toekomstige rol, zoveel dat het hem angst aanjaagde. En dan is er nog de kritiek van zowat elke vrouwelijke fan van ‘Fifty Shades of Grey’. Ik zou zeggen, see for yourself.

Ondertussen is de crew druk opzoek naar een nieuwe acteur voor de rol van de aantrekkelijke, duistere zakenman. En er circuleert al een naam. Scott Eastwood, niemand minder dan de zoon van de Oscarwinnende regisseur Clint Eastwood, zou wel eens Christian Grey kunnen gaan vertolken. Dinsdag wekte hij via zijn Twitteraccount vermoedens dat hij de rol op zich zou kunnen nemen. Hij tweette immers: ‘What is all this talk about 50 shades of grey?? What do you all think?? Let me know. #hype #eastwoodlivin’ We zullen nog even moeten afwachten om er zeker van te zijn dat dit nieuws waar is. Wat vinden jullie van Scott? Is hij een betere kandidaat voor de rol van Christian Grey?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Opzoek naar een nieuwe Christian Grey

  1. Hij is sowieso wel beter dan de eerste acteur. Ik heb ook ergens gelezen van de week dat Jamie Dornan (acteur van Once upon a time) deze rol zou kunnen spelen. En stiekem vind ik hem nog beter (mooier, maar ja smaken verschillen natuurlijk) dan clint Eastwood
    Maar ik weet niet of ik de film ga kijken met al die scenes, hoewel de verhaallijn wel interessant is

  2. O, ik wist niet eens dat er al mensen voor gecast waren. xD Blijkt maar weer uit hoe erg ik het bijhoud allemaal. Anyhowz. Beter? Nah. In elk geval less babyface. Maar ’t maakt mij niet zoveel uit. Ik betwijfel het of ik me er ooit toe ga kunnen zetten deel één van Fifty Shades uit te lezen. Alle boeiende stukjes heb ik er toch al uit gepikt en de rest van ’t verhaal interesseert me niet bijster hard of zo. (=

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.