Logo-youngadults-site

Nieuwe serie The 100 bij The CW

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er komt een nieuwe serie bij The CW Network die er zacht gezegd spectaculair uitziet! Het heet The 100 en is een boekverfilming naar de gelijknamige serie van Kass Morgan. De serie doet een beetje denken aan After Earth met Will Smith. In The 100 is de aarde onleefbaar geworden door een nucleaire kernramp. De mensheid heeft zichzelf weten te redden en leeft nu in een ruimteschip dat rond de aarde zweeft. Niemand weet wanneer (of zelfs maar óf) de aarde weer leefbaar zal worden. Maar door de groeiende populatie en het opraken van de voorraden, moet er een beslissing genomen worden voordat het te laat is…

De oplossing lijkt onmenselijk: 100 jeugdgevangenen worden naar de aarde gestuurd om deze te verkennen. Na een angstaanjagende crash zetten de jongeren na honderden jaren de eerste stappen op de planeet die ze alleen vanuit de ruimte hebben gezien en kennen van oude verhalen. Samen moeten ze proberen te overleven, maar wie kan je vertrouwen als je weet dat al je lotgenoten hier zitten omdat ze een crimineel verleden hebben?

De cast bestaat onder andere uit: Eliza Taylor (Nikita), Henry Ian Cusick (Lost), Kelly Hu (The Vampire Diaries), Isaiah Washington (Grey’s Anatomy). Wanneer de serie wordt uitgezonden is nog onduidelijk. Het zou ook kunnen dat deze pas in januari begint. In het voorjaar van 2014 verschijnt de Nederlandse vertaling van het boek bij Blossom Books.

Bekijk hieronder de trailer en laat ons weten wat je ervan vindt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “Nieuwe serie The 100 bij The CW

 1. Je kunt het altijd downloaden of online kijken @ mieki12
  Op Megashare of Cucirca hebben ze wel aardig wat series staan!

 2. Niet er echt super gaaf uit!
  Maar is er voor ons ook een kans om dit te gaan kijken?
  Volgens mij ontvangt mijn tv namelijk geen CW:cry:

 3. Wauw!!!
  Ziet er echt SUPER gaaf uit!

 4. Oke, weer een serie op de lijst to watch. Lijkt me erg goed.

 5. Het boek ga ik ook kopen, alleen spijtig dat we nog zo lang moeten wachten 😉

 6. Whow die wil ik echt zien!

 7. Deze wil ik zien! Lijkt me echt leuk 🙂

 8. Lijkt me geweldig ! Ik zou ook graag het boek willen lezen.

 9. Lijkt me echt super! =D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.