Logo-youngadults-site

Eerste poster voor ‘Vampire Academy’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Bereid jezelf maar voor, mensen! Zodra er nieuws begint op te dagen over posters en affiches, betekent het dat een verfilming geen jaren meer van ons afligt. Deze keer is ‘Vampire Academy’ de gelukkige. Sinds een week kunnen de fans de eerste filmposter bewonderen. Maar ondertussen is hij al vooral bekend omwille van de niet-traditionele twist met het gebruik van een cryptisch animatie-element.

Richelle Mead, de auteur van de zesdelige vampierserie, is nochtans ongelofelijk enthousiast. ‘De poster is briljant. Die gedurfde, opvallende kunst zal de aandacht van nieuwkomers grijpen, maar is ook doorspekt met geheimen en symbolen die degenen die het verhaal kennen onmiddellijk zullen herkennen. Het is zo mooi en simpel op het eerste gezicht, maar geeft nog steeds een knipoog naar alle complexiteiten ingebouwd in het boek.’

‘Vampire Academy’ vertelt het verhaal van Rose Hathaway, halfmens en halfvampier. Ze traint aan de kostschool St. Vladimir’s om beschermer van haar beste vriendin, Moroi Prinses Vasilisa Dragomir, te worden. De koninklijke vampier bezit een speciale eigenschap die de Strigoi, de slechte ondode vampieren, najagen in de hoop de prinses in een van hen te veranderen. ‘Vampire Academy: Blood Sisters’ verschijnt februari 2014 in de filmzalen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Eerste poster voor ‘Vampire Academy’

  1. Ziet er gaaf uit!
    De teaser trailer was ook echt heel cool, hier ga ik ook zeker weten heen!

  2. De teaser trailer is echt geweldig, alhoewel er aardig veel beeldmateriaal voor een teaser trailer in zit haha.

  3. Ik vind het logo wel erg mooi, volwassen en niet zo kinderlijk. Maar verder had het voor mij ook wat spannender gemogen. Maar misschien bouwen ze zo de spanning op. Wie weet.;-)

  4. Ik ben ook niet zo weg van de poster. Zie liever de personages op de filmposters maar dat zal nog wel komen. Deze week komt ook de eerste trailer van de film uit!

  5. saaie poster eigenlijk

  6. tja wat zal ik hiervan zeggen…

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.