Logo-youngadults-site

De Vallei – Het Spel/ Het Ongeluk / De Storm

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Vallei – Het Spel/ Het Ongeluk / De Storm
Auteur: Krystyna Kuhn

ISBN: 9789049926564

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Adembenemende mysterythrillerserie: de eerste drie delen gebundeld! In de sfeer van Lost en The Blair Witch Project. Er zit romantiek in, vriendschap, ruzies, intriges en mysterieuze avonturen. Duik in de wereld van De vallei en ontdek zelf het geheim van Grace College! Grace College ligt in een afgelegen vallei in de Canadese Rocky Mountains. Het is een eliteschool voor talentvolle jongeren. Maar er gebeuren daar vreemde dingen. Waarom is de school niet terug te vinden op Google Earth? En wat gebeurde er ruim dertig jaar geleden, toen een groepje jongeren werd vermist? De nieuwe leerlingen Julia en haar broer Robert weten niet dat Grace College door mysteries wordt omgeven. Maar ze komen er gauw genoeg achter dat niets is wat het lijkt in de vallei. En dat ze daar niet bij toeval zijn…

In deze uitgave zijn de eerste drie delen gebundeld: Het spel, Het ongeluk en De storm.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “De Vallei – Het Spel/ Het Ongeluk / De Storm

 1. @ Yvon:
  Deel vier is nu al uit… Maar aangezien je naar de website verwijst, staat daar misschien óók meer op over deel vijf!

  Ja mensen, het betekent dus dat ik de boeken heb gelezen. Nou ja, alle delen die de omnibus bevat tenminste. Ik ben nu op bladzijde 111 van deel vier en het is kei spannend! Ik zag op Goodreads dat er nog een “tweede seizoen” is, van ook vier boeken. Wat mij betreft kan het niet snel genoeg gaan met die te vertalen. Ik ben vanaf de 28e oktober begonnen in deel één van de serie en ik ben nu bijna op de helft met deel vier. Ik heb zélden zo’n spannende serie meegemaakt zeg, tjezes!

 2. Deel 4 komt uit in December 2014 (zie moon.nl)

 3. weet iemand misschien wanneer deel 4 uitkomt? ik wacht al super lang 🙁

 4. Ik wacht op deel 4. Deze is echt GEWELDIG goed!

 5. Jaaa, die heb ik dus gekocht! En Suzanne dus ook. Mi’hihi. Ik hoor van zoveel mensen dat het boek goed is, dat ik hem toch maar heb gekocht. Ik wacht alleen nog wel een flinke tijd met lezen. Er zijn nog genoeg andere boeken die op me liggen te wachten. Dus die doe ik eerst! Zodat ik, zodra ik de smaak te pakken heb, lekker door kan stouwen en deel vier er ook meteen achteraan kan plakken wanneer ik dat wil! En als het boek dan nóg niet uit – Wanneer komt het überhaupt uit? Want iedereen laat het voorkomen alsof het een Godseeuwigheid duurt? – hoef ik tenminste niet zo lang te wachten. =)

 6. Ik wil deze serie echt nog lezen! 🙂

 7. Ik heb deze en de serie is echt geweldig!!! Alleen jammer dat deel 4 heel lang niet te krijgen is

 8. Nice 😀 Ik ben nu bij deel 3..;-)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.