Logo-youngadults-site

Het verraad van Natalie Hargrove

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het verraad van Natalie Hargrove
Auteur: Lauren Kate

ISBN: 9789000315857

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De mooie Natalie Hargrove droomt er al jaren van om in haar laatste schooljaar prom queen te worden. En die kans is groot: ze is populair, charmant en meedogenloos ambitieus. Als haar ex-vriendje Justin Balmer haar perfecte plan dreigt te ruïneren, zet Natalie alles op alles om de controle terug te krijgen. Maar ze maakt een fatale vergissing. Samen met haar vriend Mike bindt ze Justin na een feestje vast aan het hek van de kerk, om Justin onder druk te zetten. Wanneer ze de volgende ochtend naar de kerk terugkeren, is hij dood. Chantage, verborgen verlangens, duistere geheimen en gruwelijke daden. Hoe heeft het zo uit de hand kunnen lopen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Het verraad van Natalie Hargrove

  1. Ik heb hem nog niet uit, maar vanaf waar ik ben valt het me erg tegen.

  2. Ik heb ‘m gelezen! Ik dacht dat dit een soort chicklit zou zijn (niet echt mijn genre), maar het heeft me aangenaam verrast! Wat een geweldig verhaal, al kan ik me niet altijd goed vinden in Natalie en kwam je niet veel over de personages te weten. Toch vond ik het erg mooi, jammer dat het zo’n dun boekje was!

  3. Ik ga deze sowieso ook lezen 🙂
    Hij lijkt me echt spannend.

  4. Mmmh hij klinkt interessant

  5. Ben benieuwd hoe dit boek is, k ga hem zeker weten lezen:-)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.