Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Muse – Supermassive black hole

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ondertussen zitten we al mooi in april. En weten jullie wat jongens, het weer begint me echt mijn oren uit te komen. Ik ben het beu. De ijzige kou. De regen. De zwarte lucht en de grijze wolken die je zelf een kleine depressie bezorgen. Als het één dagje tien graden is en het zonnetje schijnt, worden de mensen euforisch en moet iedereen naar buiten om van dit tropische weer te genieten. Zo hoort het toch niet? Het is lente. De bloemen moeten in bloei staan en hun heerlijke geuren over de hele stad verspreiden. De vlinders en de bijtjes horen door de lucht te vliegen. Het zonnetje zou op z’n minst de vijftien graden moeten halen. Van het huidige weer krijg ik altijd zo’n baalhumeur. En wat is mijn beste remedie tegen een baalhumeur? De dvd van Twilight uit de kast halen en lekker genieten van de luchtige film.

Voor deze Tuesday Tunes heb ik een liedje uitgekozen dat bij een van mijn favoriete scènes uit de film hoort. Als ik dit liedje luister, moet ik automatisch denken aan onze favoriete vampierfamilie die met baseballbats staat te zwaaien en onder een kabaal makend onweer het beste van zichzelf geven in honkbal. Er zou geen beter liedje kunnen zijn om deze scène te ondersteunen dan Supermassive black hole van Muse (;

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Muse – Supermassive black hole

  1. Omg, the song drives me crazy! Dat deed het drie jaar geleden al en nu nog steeds. Ik denk dat het met de buren ook het geval is, als ik dat nu nog hard aan zet. Dus morgen maar! =D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.