Logo-youngadults-site

Ik jaag op killers

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Ik jaag op killers
Auteur: Barry Lyga

ISBN: 9789022563076

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Stel je voor: een prachtige, zonnige dag en adembenemend natuurschoon… Jammer alleen van dat lijk.

Jasper Dent, die liever Jazz wordt genoemd, is een leuke, aardige jongen. Charmant zelfs, zouden sommigen zeggen. Maar hij is ook de enige zoon van de beruchtste seriemoordenaar ter wereld, een vader die de ‘quality time’ met zijn zoon soms wel erg letterlijk nam. Jazz heeft plaatsen delict gezien op een manier waar politieagenten een moord voor zouden doen: door de ogen van de dader.

Jazz’ vader zit al jaren achter de tralies, maar toch duiken er in­eens overal lijken op. Alweer. Om te bewijzen dat moord echt niet in zijn genen zit besluit Jazz de politie te helpen met zijn unieke kennis van zaken. Maar is hij wel zo anders dan zijn vader…?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Ik jaag op killers

  1. Ik heb hem net uitgelezen! 🙂 Beetje lastig om in te komen moet ik zeggen. Vooral omdat het boek gaat over Jazz de zoon van een seriemoordenaar. Ik vond het dan ook een beetje lastig om een “band” met hem te krijgen. Zoveel doden door de hand van zijn vader en hij verteld niemand iets! :0 Maar naarmate je verder gaat kom je echt in het verhaal te zitten en MOET je echt weten wie de moordenaar is. Ik had op de site van Barry Lyga gelezen dat het 3e deel uitkomt in september. Weet iemand of deel 2 al in het nederlands is??

  2. Klinkt spannend

  3. Dit boek, moet ik zeker lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.