Logo-youngadults-site

Preview Het rampzalige verhaal van jou en mij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het rampzalige verhaal van jou en mij klinkt niet als een heel vrolijk verhaal. Maar goed, zeg eens eerlijk… sterven aan een gebroken hart is natuurlijk ook niet heel fijn. Alleen wat als dit nog maar het begin is? Welkom in de eeuwigheid! Zou het echt zo rampzalig zijn? Lees het fragment en see for yourself, want dit verhaal is het debuut van Jess Rothenberg.

Het verhaal
Als Brie wordt gedumpt door Jacob betekent dat het einde van haar wereld. Letterlijk. Alleen is Brie nog niet klaar om onder de zoden te liggen en ze blijft als geest op aarde. Nu ze dood is, komt Brie erachter dat liefde veel ingewikkelder is dan ze ooit had gedacht. In Half Moon Bay begint haar familie uit elkaar te vallen. Haar beste vriendin verbergt een geheim over Jacob en de waarheid achter zijn verraad. En dan is er Patrick, Bries mysterieuze nieuwe gids en collega-Verloren Ziel die misschien wel de sleutel tot haar eeuwige geluk in handen heeft.

Lees hier het fragment van Het rampzalige verhaal van jou en mij en vergeet geen reactie achter te laten! Wij zijn benieuwd naar je mening.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Preview Het rampzalige verhaal van jou en mij

 1. Ik las het boek zelf ..
  In het begin was ik zo van: ‘nope, dit is niet mijn leesstijl,’
  zelf was ik dan ook (tijdelijk) gestopt met het boek te lezen, na iets in de 40 pagina’s gelezen te hebben, maar toen ik me ging vervelen en dat het enige boek in men kast was die ik nog niet had (uit)gelezen, dacht ik het toch nog eens te proberen. De negativiteit heb ik uit m’n hoofd gebannen zodat ik met n schone lei zonder kritiek in de achterkant van m’n hoofd kon beginnen lezen.
  Ik ben blij dat ik het las. écht. Het is een prachtig verhaal, en ik was helemaal van m’n sokken geblazen! (:

 2. Ik heb dit boek al gelezen. Echt een dikke aanrader!!! 😉
  Wacht maar… Je gaat echt huilen door dit boek.

 3. Ik heb precies hetzelfde 😀 😀

 4. ik heb hem al lang op mn lijstje gezet en nu ik de preview heb gelezen, heb ik er nog meer zin in:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.