Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: TheNewNo2 – Never Too Late

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vanaf Valentijnsdag is Beautiful Creatures in de bioscoop te zien, en dat betekent 2 dingen! Allereerst dat alle fans van Betoverd de filmzalen nu gaan platlopen om de verfilming van een van de meest betoverende young adult boeken te beoordelen, en hopelijk zwijmelend terug te komen! Maar ook dat de soundtrack eindelijk te beluisteren is. De filmmakers van Beautiful Creatures hebben een gewaagde zet gedaan, en heel de filmmuziek – van de beginsong tot de credits – overgelaten aan één band. Namelijk TheNewNo2. De wat? The-New-No.(Number)-Two. Maak je geen zorgen, ik heb er ook nog nooit van gehoord (: Daarom besloot ik een paar van de songs te beluisteren, waarvan de meeste gewoon bedoeld zijn als score. Never Too Late is een van de liedjes waarin jullie toch een songtekst zullen horen. Het komt ook bij mij heel betoverend over, al wordt het na een tijdje wel een beetje saai. Toch niet echt mijn genre. Wat vinden jullie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.