Logo-youngadults-site

The Vampire Diaries – Het lot van Jeremy…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op het eiland werd het geneesmiddel gevonden. Silas is ontwaakt, maar Jeremy betaalde hiervoor de prijs. Katherine gebruikte zijn bloed om Silas te voeden en ging er vandoor met het geneesmiddel. Wanneer iemand in The Vampire Diaries dood gaat, betekent dit niet dat ze dood blijven. Jeremy is meerdere malen vermoord en is teruggekomen van de dood, omdat hij zijn beschermingsring droeg. Zal hij in de volgende aflevering ‘Stand By Me’ gered worden, of is deze keer zijn dood voorgoed?

Spoiler alarm! Dit artikel bevat spoilers en clips van The Vampire Diaries. Je bent gewaarschuwd.

Is Jeremy dood? Wordt hij gered? Wat is er met Bonnie gebeurd? Dat zijn de vragen die alle Vampire Diaries fans willen weten. En de previews geven toch al aardig wat aanwijzingen over wat volgt.

De officiele synopsis voor ‘Stand By Me’

When Stefan (Paul Wesley) arrives back in Mystic Falls with Elena (Nina Dobrev) and Jeremy (Steven R. McQueen), Caroline (Candice Accola) is immediately worried about Elena’s state of mind. Stefan reaches out to Dr. Fell (guest star Torrey DeVitto) and Matt (Zach Roerig) for help. Still on the island, Damon (Ian Somerhalder) relays somber news to Rebekah (Claire Holt), and is surprised at her reaction. Together, Damon and Rebekah learn an unexpected bit of recent history from Vaughn (guest star Charlie Bewley). Everyone is horrified when Bonnie (Kat Graham) reveals the rest of Shane’s (guest star David Alpay) plan. Finally, after Damon does his best to help her, Elena comes up with a plan of her own.

Terwijl veel fans waarschijnlijk wensen dat Shane achterbleef in de grot en stierf, was dat helaas niet zijn lot. Shane’s been is genezen. Hij vertelt Bonnie dat Silas herrezen is en dat hij zijn been heeft genezen.

Shane is er nog steeds van overtuigd dat alle mensen die hij heeft opgeofferd het waard waren om te sterven en dat Silas hen terug haalt van de dood, ook Jeremy. In de clip lijkt het alsof Jeremy echt dood is. Althans, Shane gelooft dat hij dood is.

Zal Jeremy weer terugkomen van de dood? Ik zou in ieder geval heel erg teleurgesteld zijn als hij uit de serie is geschreven. Jeremy staat bij mij op nummer 1. 🙂

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “The Vampire Diaries – Het lot van Jeremy…

 1. over 15 dagen,
  als je de app episodes download kan je kijken wanneer elke aflevering uitkomt van elke show 🙂 x

 2. Weet iemand wanneer 4×16 wordt uitgezonden?

 3. Ik hoop echt dat Jeremy weer levend word.. anders vind ik echt niks meer aan vd.

 4. Ik denk trouwens ook niet dat Jeremy dood blijft. Ik was wel echt in shock na het zien van die aflevering. Maar nu Silas herezen is zullen er toch wel doden gaan vallen zou je denken

 5. Je kan die nieuwe aflevering nog niet gezien hebben want hij is nog nergens op tv geweest 😉

 6. O, geloof dat ik dit al heb gezien. Hij blijft wel leven, lieve schatten. =)

 7. idd. Maar ik denk niet dat hij dood blijft hoor..

 8. Als hij echt dood blijft, ga ik niet meer kijken… Zou het echt ontzettend stom vinden als hij uit de serie wordt geschreven.

 9. Zit meredith niet in de series?l

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.