Logo-youngadults-site

Preview Tatoeage

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Tatoeage is het eerste deel van een – volgens mij – magische serie met veel spanning, actie en liefde, geschreven door twee auteurs. Iets wat niet heel vaak voor komt. We konden het dan ook niet laten om een voorproefje op de site te plaatsen. De omslag ziet er in ieder geval al veelbelovend uit en na het lezen van de flaptekst had ik wel het goed dat het een verhaal is wat past in het rijtje “populaire boeken in het bovennatuurlijke genre”. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat jullie van de preview vinden.

Het verhaal
Sommige tatoeages zijn meer dan een simpele huidversiering. Hun magie kan je voor eeuwig verbinden met de persoon die je begeert… of er juist voor zorgen dat degene die je begeert je ergste nachtmerrie wordt. Alex is zeventien en smoorverliefd op Jana, het geheimzinnige meisje in zijn klas. Wanneer hij haar ziet weggaan van een feest, besluit hij haar te volgen. Op dat moment beseft hij nog niet hoezeer dit zijn leven zal veranderen.Jana heeft geen ouders meer en woont bij haar broer David. Het gerucht doet de ronde dat de twee zichzelf onderhouden door te handelen in magische tatoeages. Alex stelt de macht van het tweetal op de proef en ontdekt daarbij het bestaan van de Medu-clans. Jana’s familie en de Medu’s hebben elkaar tijdens hun leven altijd bestreden maar beseffen nu dat ze hun krachten moeten bundelen om hun meest gevreesde vijand te verslaan: de Laatste Waker.

Lees hier de preview van Tatoeage van Ana Alonso en Javier Pelegrin! Smaken de eerste bladzijden naar meer? Ga je het boek aanschaffen? Wij zijn benieuwd naar de reacties.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Preview Tatoeage

 1. Het lijkt totaal niet op twilight vind ik, gaat eerder over een soort strijd tussen een soort magiers en engelen

 2. tja iedereen is weer anders, iedereen heeft een andere smaak.
  ik ben zelf wel blij dat ik hem niet gekocht heb, zonde van mijn geld 😉
  Vind het verhaal niet op Twilight lijken hoor 🙂
  Heeft je vriendin het boek wel gekocht dan?
  Anders vraag je of je hem mag lenen?

 3. Ik ben ook heeeel benieuwd naar dit boek maar door alle reactie’s van jullie ga ik toch twijfelen

 4. Heb de achterkant gelezen in de boekenwinkel en ben weer weggelopen. De keer erop heb ik het weer opgepakt en bekeken. Bijna heb ik het gekocht, omdat m’n vriendin erbij was en zij er nogal ondersteboven van was. Heb toch maar een ander boek gekocht in plaats van deze. Ik loop me nog steeds af te vragen of ik er spijt van moet hebben of niet. Wat vinden jullie? Is het vernieuwend? Of is het het zoveelste liefdesverhaal dat vergeleken kan worden met Twilight of zo?

 5. Ik kwam helaas ook niet door het boek heen. Hoewel ik het wel een leuk verhaal vond.
  Misschien had ik te hoge verwachtingen. Over een tijdje ga ik het toch weer proberen.

 6. Ik heb het boekvwel uitgelezen en vond hem best wel leuk als ik door het rare heen leesde

 7. Had het boek gehuurd bij de bied.. had mijn twijfels of het wel zo’n goed boek was, goed genoeg om te kopen…
  Ik ben niet verder gekomen dan blz 122. Vond het gewoon geen goed verhaal en maar een beetje raar…

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.