Logo-youngadults-site

Forest of Hands and Teeth van Carrie Ryan

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vind meer over Carrie Ryan

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Forest of Hands and Teeth van Carrie Ryan

  1. Het heet De klauwen van het woud.. 😉

  2. Wat is de titel van dit boek ? het zelfde als van die trailer ?

  3. Dit is zo’n goed boek! 😀
    Alleen de trailer vind ik minder.. maarja.

  4. Ik ben ook niet zo’n fan van boektrailers. En deze vind ik inderdaad ook niet zo goed. Het verhaal doet me denken aan de film The Village. Ik moet het boek nog steeds lezen maar ik heb hem thuis in Nederland dus voorlopig wordt het niks 😉

  5. Hm, de trailer komt erg lame bij me binnen, weet je. Ik houd eigenlijk helemaal niet van boektrailers. Ik zou ze bij voorbaat niet moeten kijken. =P In elk geval lijkt het me nogal een deprimerend boek als ik het zo bekijk. Niet iets wat uitnodigt om het te gaan lezen. In elk geval mij niet!

  6. Niet echt een duidelijk trailed vind ik, maar het boek is erg goed!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.