Logo-youngadults-site

Trailer OZ: The great and powerful

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Kennen jullie deze film al? OZ: The great and powerful. Ik zag gisteren de trailer ervan in de bioscoop en ik kon het niet laten om hiervan een berichtje op de site te plaatsen. Het lijkt mij een hele mooie film en is natuurlijk losjes gebaseerd op het originele verhaal The Wizard of Oz.

Het verhaal
Oscar Diggs (James Franco), een niet al te bekende tovenaar met dubieuze bedoelingen, wordt uit het stoffige Kansas gehaald en naar het levendige Land van Oz gebracht. Hij denkt dat hij de hoofdprijs heeft gewonnen.

Roem en rijkdom komen hem tegemoet, totdat hij drie heksen tegenkomt, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) en Glinda (Michelle Williams). Ze zijn er niet van overtuigd dat hij de grote tovenaar is waar iedereen op heeft zitten wachten. Met tegenzin wordt hij in de grote problemen van het Land van Oz en haar bewoners meegesleurd.

Oscar moet er achter zien te komen wie goed en wie slecht is voordat het te laat is. Hij gebruikt zijn magische krachten met behulp van illusie en creativiteit en verandert zichzelf zo in de grote en krachtige tovenaar van Oz. Tegelijkertijd probeert hij ook een beter persoon te worden.

De film draait vanaf 14 maart in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer. Zou jij deze film in de bioscoop willen zien? Of toch liever een andere film?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Trailer OZ: The great and powerful

  1. Ik ben ook wel benieuwd! 😀

  2. Ik wil hem wel zien hoor! Weet niet wat ik er van kan verwachten, maar ben benieuwd!

  3. Ik zou denk liever een andere film zien 😉 beuatiful creates bijvoorbeeld zag zaterdag allemaal posters hangen in de bioscoop

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.