Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: The Secret Sisters – Tomorrow Will Be Kinder

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Als grote muziekliefhebber, zit je natuurlijk vol ongeduld te wachten op de nieuwe soundtracks van de films die binnenkort gaan verschijnen. Hopelijk hoeven we niet lang meer op die van Beautiful Creatures te wachten, want zoals jullie kunnen lezen verschijnt ‘ie op Valentijnsdag. Daarom kies ik deze maandag voor de soundtrack van een film die we allemaal met plezier hebben bekeken, en nog vaak opnieuw zullen kijken! In The Hunger Games zitten niet de allergrootste hits van het moment, maar dat maakt de film net specialer. Alsof het zich écht in een ander universum afspeelt. Tomorrow Will Be Kinder is een prachtige, berouwvol en walsachtig liedje dat de beschadigde hoop na Rue’s dood en Rue’s Lullaby vasthoudt. “I know the present will not last/And tomorrow will be kinder” geeft perfect de sfeer van het moment weer.

Nog een fijne maandag, en ik hoop dat jullie allemaal lekker warm achter het raam naar de sneeuw kunnen kijken (tenzij je natuurlijk gek bent van dit koude weer).

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.