Geplaatst op 27 Reacties

The Vampire Diaries Spinoff The Originals

Frank Ockenfels 3/The CW

Frank Ockenfels 3/The CWEn The Originals nemen het over! Jawel, The CW werkt aan een Vampire Diaries spinoff-serie rondom Klaus (Joseph Morgan) en natuurlijk de Original vampiersfamilie. Op 25 april zal de eerste aflevering op tv verschijnen als pilot voor een nieuwe potentiele serie, die geschreven zal worden door TVD cocreator en executive producer Julie Plec.

Naast Morgan, zal ook de nieuwe weerwolf Hayley in TVD (Phoebe Tonkin – die ook te zien was in Secret Circle) een rol gaan spelen in de naderende pilot.

The Originals zal gaan over de eerste vampiersfamilie, wanneer Klaus terugkeert naar het Franse kwartier van New Orleans dat op dat moment een bovennatuurlijke zooitje is geworden waar hijzelf aan bijgedragen heeft. Daar wordt Klaus herenigd met zijn voormalige duivelse protégé Marcel.

Bekende personages zullen zijn: Daniel Gillies als Elijah en Claire Holt als Rebekah.

Mocht de pilot worden opgepakt door The CW as serie, dan zal Plex showrunner worden. The Vampire Diaries cocreator en executive producer Kevin Williamson, wiens nieuwe show The Following op 21 januari op Fox komt, zal zich niet bij de serie betrekken.

27 gedachten over “The Vampire Diaries Spinoff The Originals

  1. ik wou eigenlijk dat klaus en caroline samen zouden zijn. Gaat klaus dus niet meer bij tvd spelen???? Ik wil echt niet dat klaus en hayley een kind hebben.Klaus past meer bij caroline en klaus houdt ook van haar…..

  2. Of is het nog steeds alle bij door elkaar of is het nu los van elkaar

  3. Er komt toch wel gewoon een seizoen 5 van Elena Damon en Stefan want ik ben namelijk meer fan van dat verhaal

  4. Whoohoo, ben dat gejank en gejammer van Elena spuugzat en Damon is ook niet meer de lekkere sexy bad-ass vampire die hij was… Klaus en Elijah all the way!!

  5. Geweldig (L) klaus

  6. omggg ik hou van the originals, hayley en klaus’ baby wordt echt een cutie

  7. De aflevering van donderdag zal denk ik meer gaan over Klaus en zijn familie dan over Elena enzo. Dat wordt de spin off dan.

    Was toch ook zo met Buffy the Vampire Slayer en Angel. Angel was een personage van Buffy maar kreeg zijn eigen serie. Betekende ook niet het einde van Buffy wel van hun relatie. En ja had ook afleveringen van Buffy die weer verder gingen bij Angel. Als de serie doorzet krijg je dat misschien nu ook.

  8. hahaha kol is al dood sorry. en klaus is seizoen 4 helemaal zo slecht niet ! uiteneindelijk is niemand in dd the vampiers diaries helemaal slecht of helemaal goed

  9. the secret circle was een spin off van de boeken van the vampire diaries, en nu is er ook een spin off van de serie. wat leuk, ben benieuwd

  10. Super tof ilove klaus

  11. KOL EN ELIJAH!!! YEEEJ:D:D

  12. Gelijk heb je! Ik las laatst ook een reactie van iemand die vroeg hoe de hoofdpersonen van een boek ook alweer heette die ze had gelezen voor een boekverslag…

  13. Ja en ik snap ook nooit waarom mensen willen dat je ze mailt met het antwoord. Jij kan niet de moeite nemen om hier te kijken naar wat mensen antwoorden op je vraag maar ik moet wel de moeite nemen om jou helemaal te gaan mailen? Ja doei

  14. hahahahah dat is wel een hele erge faal actie XD

  15. Je hebt het artikel zeker niet gelezen? Daar staat dat de serie The Originals gaat heten en hij op 25 april begint..

  16. Heeft iemand enig idee hoe deze serie gaat heten en wanneer hij begint?
    Als je t weet mail dan plz naar directioner1D@live.nl

  17. Ik denk dat het wel een leuk progamma word
    Want we weten maar. De helft over de originele family
    Mischien komen we dan ook meer te weten over de aller eerst dubbel ganger

  18. Dit zou ik best wel heel erg leuk kunnen vinden ^^

  19. het is best wel weird! ik bedoel , het is wel leuk hoor begrijp mij niet verkeerd, maar ik denk dat ze de serie gaan uitmelken en daar hou ik eerlijk gezegd niet van! maar inderdaad het is het proberen waard.

  20. Team Kol! haha ben benieuwd

  21. Super! 😀 Kan niet wachten :3

  22. Vampire Diaries gaat gewoon door. Deze 2 serie’s kunnen gewoon tegelijkertijd lopen. Kijk naar Grey’s Anatomy en Private Practice.

  23. Een spin off is een gewoon een andere serie met personages van een vorige serie. Ze hoeven dan niet dood te gaan of te stoppen ..

  24. How zit het dan met damon elena stefan gaan die dood komt er geen aeizoen 5 .
    Als iemand iets weet mail me ff loman.dai@gmail.com

  25. Elijah! 😀 woee
    Maar ik weet niet wat ik er van moet verwachten maarja, het proberen waard!

  26. Ik ben een super fan van Klaus!! Ben echt benieuwd 😀

  27. Hmm.. ik wil het eerst zien voor ik een oordeel ga geven. Ben namelijk niet zo’n fan van Klaus, dus ik weet niet of een spin off over hem mij wel kan boeien

Geef een reactie