Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Green Day – The Forgotten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Hallo maandag (: We zijn er een weekje tussenuit geweest met de Music Monday. Blame the tentamens! Maar deze week is het weer tijd om de duffe maandag met een heerlijke song op te vrolijken. Nog eenmaal is er een liedje te horen uit de soundtrack van Breaking Dawn Part 2, en het is Green Day geworden.

Allereerst wil ik jullie allemaal attent maken op de fantastisch mooie video. Op een prachtige manier worden stukken videoclip vermengd met beelden van concerten van Green Day, als fragmenten uit Breaking Dawn Part 2. Niet alleen is het heel leuk om stukjes film terug te zien, maar je wordt ook betoverd door de manier waarop de clip in beeld wordt gebracht. Daarnaast vind ik de liedtekst perfect passen als afsluiter van de Twilight Saga. Het maakt je een beetje sentimenteel en tegelijkertijd treurig, maar je wordt er ook aan herinnerd dat je met de dag moet leven en blij zijn met wat je hebt. Ook kijkt het terug naar alles wat gebeurd is, zoals wij terugkijken naar het moment dat Bella Edward voor het eerst ontmoette, tot ze nu als vampiers voor eeuwig samen zijn. Dit liedje is trouwens in de credits te horen (;

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Tuesday Tunes: Green Day – The Forgotten

  1. En het probleem is opgelost 🙂 Dus ik kan gelukkig alle filmpjes laten zien!!

  2. maak niet uit! zo kunnen we het ook nog luisteren

  3. Omdat Youtube is vernieuwd kan ik de oude embed code niet meer gebruiken, omdat deze niet meer beschikbaar is 🙁 … ik zal kijken voor een oplossing, maar gezien de drukte met een fulltime baan ernaast, kan dit even duren. Sorry!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.