LOL – Laughing Out Loud

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

LOL staat voor Laughing Out Loud én is de bijnaam van de 16-jarige scholiere Lola (Miley Cyrus). Zij en haar vrienden lachen heel wat af in een wereld verbonden door YouTube, iTunes en Facebook. Zo delen ze alles met elkaar: van nieuwe liefdes en vriendschappen tot aanvaringen met hun soms overbezorgde ouders. Als Lola’s moeder (Demi Moore) ‘per ongeluk’ het openhartige dagboek van Lola leest, beseft ze hoe groot het verschil tussen hun generaties is. Intussen is Lola vooral druk met haar gevoelens voor BFF Kyle (Douglas Booth), van wie ze zich nu pas realiseert dat hij veel meer voor haar betekent. Hoe gaat ze hem dat vertellen? Lang kan Lola niet wachten, want ze merkt dat Ashley (Ashley Greene), haar sexy klasgenoot, de knappe Kyle ook wel ziet zitten. Lastig dus, helemaal als ze met de hele klas op studiereis naar Parijs gaan…

bol.com

 

Titel: LOL – Laughing Out Loud
Cast: Miley Cyrus, Jim Carrane, Douglas Booth, Jean-Luc Bilodeau, Demi Moore
Regisseur:

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “LOL – Laughing Out Loud

  1. Ik had net niks beters te doen dus heb ik hem gekeken. Alleen de laatste 20 minuten lag mijn internet eruit en kon ik hem niet afkijken, maar eerlijk gezegd vond ik dat niet zo erg. Het is echt zo’n dertien in een dozijn film. Geen sterke verhaallijn en het feit dat Miley Cyrus erin speelt helpt ook niet erg

  2. … Dit vind ik een beetje naar. Miley moet iemand van 16 of zo spelen? Kom op, waar gaat dit heen met de wereld. xD Ik dacht even dat het zou gaan over een jongvolwassene of zo. Maar nee. =P

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today