Logo-youngadults-site

De eindstrijd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Nachtschade – De eindstrijd
Auteur: Andrea Cremer

ISBN: 9789022560273

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Het derde en laatste deel van de internationale bestsellerserie Nachtschade! De eindstrijd sluit naadloos aan bij de laatste gebeurtenissen in De keuze. Calla probeert Ren zover te krijgen om aan haar zijde te vechten en de Wakers zijn hun laatste schaakstukken aan het herschikken in de oorlog tegen de Hoeders. Nooit is Calla het gevecht uit de weg gegaan, maar aan de vooravond van de allesbeslissende slag staat er wel erg veel op het spel. Zo moet ze, ongeacht de wrok die Shay koestert, Ren koste wat kost beschermen. En de als verrader bestempelde Ansel kan ze ook niet aan zijn lot overlaten. Laten we bovendien niet vergeten dat ze zichzelf ook nog aan haar roedel moet bewijzen, voordat ze na kan denken over hoe haar leven verder moet nadat de strijd is gestreden. Als ze de nacht tenminste overleeft…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “De eindstrijd

  1. Ah deze wil ik zoo graag lezen!;-)

  2. k heb al iets van 15 boeken ofso besteld via internet dus k wag ff tot k er een paar binnen krijg:P morgen ga k wel weer kijken of ze hem hebben in de winkel, k hoop echt dat ze hem hebben!

  3. Nog steeds niet, Yuki?! Kan je ‘m niet via internet bestellen dan? =(

  4. k wacht echt al zoo lang op deze en ze hebben hem hier nog steeeds niet 😛

  5. Ik moet zelf nog deel 2 lezen

  6. Jaaawh! Ik heb ‘m twee weken terug al gekocht. Als ik AV6 uit heb, ga ik denk ik dit boek lezen. De serie is zo awesome! En de boeken volgden elkaar ook zo lekker snel op. Super! =D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.