Logo-youngadults-site

Dowload een gratis e-book van Nachtschade

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Download gratis het verhaal Verraad van Andrea Cremer en duik in de wereld van de spraakmakende en internationale bestsellerserie Nachtschade. Verraad biedt een andere kijk op de gebeurtenissen in Nachtschade: De keuze, het tweede deel in de reeks, en laat ons een heel andere kant van Ansel zien.

Het verhaal
Ansels wereld stort in als de roedel van zijn ouders uit elkaar valt. Door het verraad van zijn zus Calla is niet alleen zijn toekomst niet meer zeker, Ansel moet ook opdraaien voor haar misdaden. In handen van de Hoeders is hij aan zijn lot overgelaten. Bang en alleen doet hij het enige wat hij kan om te overleven: heulen met de vijand. Alleen betekent dit dat hij de enige persoon van wie hij onvoorwaardelijk houdt moet verraden…

Verraad biedt een andere kijk op de gebeurtenissen in Nachtschade: De keuze en laat ons een heel andere kant van Ansel zien.

Download een e-book van Nachtschade – Verraad en laat ons weten wat je ervan vindt!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “Dowload een gratis e-book van Nachtschade

 1. ik krijg hem niet gedowloadt:sad:

 2. Whaha, echt?! Kom naar de Selexys in Nijmegen dan! Whahaha.

 3. @Ilsepils1995,
  😮 ja ik bedoel Eindstrijd ,OMG die wil ik oooook!!:P hier kan j m nog niet kopen:S

 4. @Yuki:
  Of bedoelde je het boek Verraad? Die heb ik uiteraard niet in het Nederlands gekocht. Mijn vraag was juist of het boek er ook in paperback is. xD Nee, ik bedoelde dat ik De Eindstrijd heb gekocht vorige week. 😉

 5. Deel drie in het Nederlands? Zeker van wel! =D De Eindstrijd!

 6. k heb m al gedownload:P,
  @ilsepils1995, heb je hem in het nederlands gekocht?? hier hebben ze hem ngo niet:S..

 7. O, wacht! Hier heb ik van gehoord inderdaad! Ik heb deel één en twee al gelezen. Achterin deel twee stond geloof ik iets over een apart boek waarin Ansels belevenissen centraal staan. Dat is dus dit boek? Ik wil weleens weten of dat boek ook uitgegeven is als paperback. Ik vind e-books niet zo prettig lezen. Al zijn ze dan gratis. xD Wel toevallig, trouwens! Vorige week donderdag heb ik deel drie gekocht. =)

 8. Ik heb hem al gedowloadt maar moet de keuze nog lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.