Logo-youngadults-site

Verzoening Kristen Stewart en Robert Pattinson

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Volgens mij heb ik een tijdje onder een steen gelegen (alweer). Ik wist niet eens dat Kristen Stewart en Robert Pattinson uit elkaar waren. Gelukkig kan ik melden dat ze opnieuw samen zijn. De geruchten over een verzoening deden al even de ronde, maar het ziet ernaar uit dat de twee weer bij elkaar zijn. De Twilight -sterren waren vorige week intiem in de tuin van de 22-jarige Kristin Stewart. Nadat de actrice een duik in het zwembad had genomen, pakte ze Robert Pattinson (26) stevig beet. De knuffel werd meteen een kus.

De paparazzi tussen de struiken kon volop genieten. Het stel werd eerder al gespot in een discotheek, maar ze zijn nog niet ‘officieel’ samen in het openbaar verschenen.

Twitter
De 66-jarige ondernemer en miljardair Donald Trump gaf via twitter zijn mening over de verzoening. ‘Robert, ik krijg veel tegenwind omdat ik zeg dat je Kristen moet dumpen, maar ik weet dat ik gelijk heb.’ En even later: ‘Ze bedroog hem als een hond en ze zal het opnieuw doen. Wacht maar af. Hij kan beter krijgen.’

Liefdeskoppel
Pattinson en Stewart leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de Thw Twilight Saga. Hun personages kregen een relatie en ook in het echte leven sloeg de vonk over, tot groot genoegen van de fans die smulden van de romance.
Ook voor de filmstudio kwam dit goed van pas, want de kassa begon luider te rinkelen toen het liefdeskoppel ook in real life over straat liep. Eind juli kwam een kink in de kabel. Kristen Stewart en de getrouwde regisseur Rupert Sanders (41), die elkaar leerden kennen tijdens de opnames van Snow White & the huntsman , waren heel close tijdens een geheim afspraakje in Los Angeles. De twee waren te zien in een innige omhelzing en even later werd er gekust en geknuffeld in de wagen van Stewart.
De beelden gingen de wereld rond en de fans schreeuwden moord en brand. Posters werden huilend verscheurd en er werd opgeroepen tot een boycot van alle films waarin Stewart meespeelt.
Kristen Stewart moest door het stof om haar spijt te betuigen, maar het kwaad was geschied: Pattinson trok de deur van hun liefdesnestje in Los Angeles achter zich dicht.

Eind september leek het tij gekeerd. Maar is het schijn of echt? Midden november gaat natuurlijk het laatste deel van The Twilight saga in premiere. Zou dit een tacktiek zijn van de filmmaatschappij? Wat is jullie mening hierover?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Verzoening Kristen Stewart en Robert Pattinson

 1. ik denk dat sowieso al snel bij mede acteurs word gezegd dat ze een relatie ofzo hebben, maar dat dat eigenlijk bijna nooit de waarheid is.of dat ze wel iets hebben gehad en dat zoiets sterk overdreven word. als ik naar een film zie ik het verhaal in de film en niet de mensen die het spelen. 😀

 2. Ik ben het helemaal met je eens Ilse. Twilight is Twilight en daar doet een breuk tussen de acteurs niets aan af. Toch denk ik wel dat hun acteerprestaties als stel waarschijnlijk positief beïnvloed worden; je hoeft niet meer te spelen dat je verliefd bent en van de ander houdt. En laten we eerlijk zijn (ik in ieder geval wel!) andersom werkt het wel goed: je kijkt een film en je weet dat de acteurs in het echt ook gek zijn op elkaar. Dat geeft het wel net iets meer vleugels. Maar andersom is het niet zo. Nu ze uit elkaar zijn: jammer, maar dat doet niets af aan de films of aan de boeken. Posters verscheuren doen we niet aan 😛

 3. Nou ik wist het wel al hoor 😉 😛
  Haha ik heb niet onder een steen gelegen.
  Mij boeit het ook niet of ze nou bij elkaar zijn of niet, laat ze lekker doen wat ze zelf willen.
  Maar ik heb me wel afgevraagd of het een stunt was!!!! Wel heel toevallig dat het nu net voor de laatste film weer aan is…..

 4. Goed gezegt ilse!

 5. Meh.. Ik moet zeggen dat ik dan onder een steen heb gelegen, niet eens zover van die van jou vandaan. Ik kwam er vorige maand pas achter of zo. Mij boeit het eerlijk gezegd niet zoveel of ze samen zijn of niet. xD Of het een trucje is van de filmmaatschappij… Nah. Denk ik niet. Dan zou ik Kirsten en Robbert wel erg sneu vinden. =P Wat ik trouwens ook sneu vind, is dat fans zogenaamd hun posters zouden verscheuren of zo. Er zijn heel wat gekken op de wereld, dus het zou maar zo kunnen. Maar kom op. Twilight blijft Twilight. Daar verandert een eventuele relatie tussen Kirsten en Robert niks aan voor mij, laat staan of ‘ie er nou wel of niet zou wezen. Ik zie Twilight als Bella en Edward en Jacob. Dát is Twilight. Niet Kirsten en Robert, omdat zij toevallig die rol spelen. :’)

 6. Ik heb geen flauw idee wat ik moet geloven maar die reacties van fans vind ik wel erg overdreven

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.