Logo-youngadults-site

Voor ik doodga

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Voor ik doodga
Auteur: Jenny Downham

ISBN: 9789020413045

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Voor ik doodga greep al honderdduizenden lezers, jong en oud, bij hun keel. Nu is deze roman verfilmd met Dakota Fanning (Twilight) en Jeremy Irvine.

De zestienjarige Tessa heeft leukemie en nog maar korte tijd te leven. En die tijd wil ze goed besteden. Dus maakt ze een lijst van tien dingen die ze absoluut nog wil doen voor ze doodgaat. Te beginnen met seks. En ze wil nog autorijden. En beroemd worden. En verliefd! Maar terwijl Tessa aan haar lijst werkt, verergert haar ziekte en komt haar einde dichterbij.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Voor ik doodga

  1. Ik ga naar deze film toe… Nu ik weet dat er ook een boek van is ga ik die zeker ook een keertje lezen!

  2. Wahahah, echt vet grappig! Al die ophef hier over dat boek. Nou ja, hier, hier… Op internet. Op schooI, op tv… Destijds is er al een flinke commotie geweest over het boek en dan gaan ze het nu pas verfilmen. Vind ik echt raar eigenlijk!

    Toen ik de trailer zag, dacht ik: Huh? Dakota Fanning? Zij kan Tessa niet zijn! Dakota is een mooie meid maar niet met kort haar. Tessa is een heel ander persoon. Sowieso niet blond, maar bruinharig. Hmm, damn. Het is natuurlijk ook al vier jaar geleden dat ik het boek heb gelezen. But still. Ik kan er niet over uit dat de film me niks lijkt. =P

  3. Het boek lijkt me echt prachtig, staat ook al een tijd op mijn lijstje. Binnenkort ga ik ook naar de film, dus dan wil ik het boek wel eerst gelezen hebben. 🙂

  4. Boek heb ik gelezen. Hopelijk is de film net zoals het boek! Mooi en een aanrader.

  5. Het lijkt me best een mooi boek.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.