Logo-youngadults-site

Herinneringen van een denkbeeldig vriendje

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Herinneringen van een denkbeeldig vriendje
Auteur: Matthew Dicks

ISBN: 9789049952426

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Budo is dan wel het denkbeeldige vriendje van de autistische 8-jarige Max, maar dat wil niet zeggen dat hij níet bestaat. Wanneer Max wordt ontvoerd, is Budo de enige die weet waar Max is. Er is maar één probleem: Max is de enige levende persoon die Budo kan zien en met hem kan praten. Budo moet alles op alles zetten om zijn beste vriend te redden. Een prachtig, ontroerend en bovenal verrassend verhaal over vriendschap, opoffering en de kracht van verbeelding!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Herinneringen van een denkbeeldig vriendje

  1. klinkt idd appart, maar het boeit me wel dus ik denk dat ik hem toch maar op het lijstje ga zetten van boeken die ik nog moet lezen. 🙂

  2. Whaha, wat grappig. Ik houd wel van boeken over autisme. Maar Max is acht en nou ja… Hmm. Ik weet niet. Lijkt me geen young adult of zo! Aan de ene kant was Marcelo En De Rest Van De Wereld ook wel geinig om te lezen. Maar ja, dat ging dan over een wat oudere jongen met Asperger…
    Nah, ik denk dat dit weer net zoiets wordt als met dat ene boek. Mettertijd heb ik getwijfeld bij het kopen ervan – Een Kleine Kans van Marjolein Hof – en dat bleek achteraf een boek voor kinderen van een jaar of acht of zo, whaha. Al vind ik het wél cool dat ik hem toch heb gelezen, aangezien het later verfilmd is als Patatje Oorlog. Ghèhè. (Ja, ik heb de film ook gezien. En já, ik moest ook janken. =D Het was gewoon goed verfilmd als kinderfilm, ghèhè. ^.^)

  3. Het is echt een aanrader. Het klinkt ingewikkelder dan het is, maar het is zeker een boek dat je niet wilt missen.

  4. Klinkt ingewikkeld xD

  5. Inderdaad. Ik weet niet echt wat ik hiervan moet vinden.

  6. Dat lijkt me een vreemd boek

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.