Logo-youngadults-site

Cover en titel onthulling Dark Romance bundels

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Hoi allemaal,

Hierbij een persoonlijk berichtje van mij. De meesten van jullie weten vast wel dat wij een Dark Romance schrijfwedstrijd hebben georganiseerd. Na een aantal maanden hard werken, zijn we dan bijna klaar met de bundels. En ik weet zeker dat jullie heel enthousiast zullen zijn, want dankzij het geweldige redactiewerk van Marijke Kok en Michael Mandersloot, zijn de verhalen nog beter geworden dan ze al waren. De verhalen zijn spannend, avontuurlijk en romantisch en jullie zullen ze allemaal met plezier lezen!

De Dark Romance-serie met novelles van Nederlands schrijftalent, kent op dit moment twee delen. Het eerste deel heet Verboden verlangen. In deze bundel staan verhalen van Eva Moraal (Overstroomd), Marijke F. Jansen en Isabel Peters. Het tweede deel heet Ontluikende liefde, waar in totaal drie verhalen zijn opgenomen van Anne Nicolai, Olga Hoekstra en Hester Stasse.

Dark Romance 1 en 2 zullen zowel als paperback en e-book verschijnen. Maar omdat ik jullie niet langer in spanning wil laten zitten, heb ik alvast een klein voorproefje. Ik wil graag de omslagen met jullie delen.

Zelf ben ik er ontzettend trots op en ik kan je vertellen dat ik hier toch aardig wat tijd in heb gestoken om de juiste foto’s te vinden die ik vond passen bij het thema Dark Romance. Uiteindelijk heb ik twee prachtige foto’s gevonden, en hieromheen de rest van het omslag gemaakt. Een mooie achterkant, met natuurlijk het logo van young-adults.nl erop, het juiste lettertype en de juiste kleuren. Voor nu laat ik alleen de voorkant zien, de achterkant zullen jullie vanzelf tegenkomen als de boeken in de winkel liggen 😉 Daarbij zijn de flapteksten ook af. Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden.

Overigens zullen de boeken eind november – begin december verschijnen (onder voorbehoud). En houd de site in de gaten, want er kan zo maar eens een voorproefje van de bundels op staan 🙂

Liefs en groetjes, Natasja
Hoofdredacteur young-adults.nl

Metamorfen die worden verstoten in de maatschappij, worstelen met gevoelens voor één van hen. Achterna gezeten worden door demonen en engelen, terwijl niemand weet wie je bent. Verdwijnen naar een andere tijd waar een mysterieuze geliefde op je wacht.

Deze betoverende bundel met spannende, duistere en hartverwarmende novelles zal je laten verlangen naar meer…

Drie young adult auteurs laten je kennismaken met hun vlotte en mooie schrijfstijl en hun ijzersterke verhalen in het bovennatuurlijke genre.
Van de hand van Eva Moraal (Overstroomd), Marijke F. Jansen en Isabel Peters.

Verliefd worden op een jongen in de spiegel die onbereikbaar lijkt, maar zo gevaarlijk dichtbij is. Je eigen begrafenis bezoeken en gerekruteerd worden voor het Hemels Leger om de strijd aan te gaan met demonen. Levensechte dromen hebben die je beleeft in de gedaante van een wolf en die je blijkt te delen met een meisje uit je klas.

Deze magische bundel met romantische, duistere en avontuurlijke novelles zal je laten smachten naar meer…

Drie young adult auteurs nemen je mee naar een wereld waar alles mogelijk is en niets is wat het lijkt. 
Van de hand van Anne Nicolai, Olga Hoekstra en Hester Stasse

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

17 gedachten over “Cover en titel onthulling Dark Romance bundels

 1. Wat fantastisch! Dan duurt het nog maar enkele weken 😉

 2. Komen de boeken ook in goodreads? Zou ‘mijn’ bundel graag koppelen aan mijn auteursprofiel.

 3. Neee, ik heb zojuist de ISBN aangevraagd 🙂 2-3 werkdagen wachten voor ik het heb. Dan nog op de omslagen plaatsen en een test exemplaar bestellen… dus ik hoop dat het de 17de al te bestellen is.

 4. Het zal nu echt niet meer lang duren…. Eind november, toch!?

 5. Ziet er prachtig uit. Word er hebberig van. Natuurlijk wil ik ze heel erg graag lezen 🙂

 6. Deze ga ik echt kopen 😉
  Ben nu al onwijs benieuwd naar de verhalen, zeker mooie kaften!

 7. Mooie omslagen! Ben nieuwschierig naar de verhalen

 8. Wauw, echt prachtig! Ben benieuwd. (:

 9. Ziet er gaaf uit! ben heel erg benieuwd naar de verhalen! 😉

 10. Wauw dat ziet er erg mooi uit. Echt super gedaan Natasja. En de schrijvers natuurlijk ook super.

 11. Echt super gaaf! Daar mag je echt trots op zijn. ^^
  Ik ga ze zeker te weten lezen. Hoeveel kosten ze?

 12. leuuk!! ga ze zeker weten lezen:-)

 13. Wat leuk! Ik ben erg nieuwsgierig naar de bundels, wil ze zeker gaan lezen als ze in winkels liggen 🙂

 14. Wow!! Dat ziet er goed uit zeg!! Mooi hoor!!

 15. Ziet er heel erg leuk uit!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.