Logo-youngadults-site

Vrees me

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Vrees me
Auteur: Tahereh Mafi

ISBN: 9789020679595

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is, maar Het Herstel heeft grootse plannen met haar. Ze willen haar gebruiken als wapen in hun strijd voor een alleenheerschappij. Maar Juliette heeft haar eigen plannen. Ze vindt voor het eerst in haar leven de kracht om terug te vechten, en om aan een toekomst te denken met de jongen van wie ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was.

‘Je kunt me niet aanraken,’ fluister ik.
Ik lieg, maar dat zeg ik niet. Hij kan me aanraken, maar dat zal ik nooit vertellen. Raak me alsjeblieft aan, is wat ik wil zeggen.
Er gebeuren dingen als mensen me aanraken. Vreemde dingen. Slechte dingen. Dode dingen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Vrees me

 1. Ik vond het een heel goed boek. kan niet wachten om de andere delen te lezen! 😉

 2. het lijkt me leuk
  ik ga het gelijk opzoeken 😀

 3. Ik vond hem echt super.
  Heb net ‘Verwoest me’ bestelt,
  Kan echt niet wachten tot ik hem kan lezen!:D

 4. Het was een super gaaf boek. echt een aanrader!

 5. Afgelopen week gekocht. Heb hem net uit. Het begin is even wennen, maar daarna heel erg de moeite waard. Ik raakte een beetje verward door het eind? Heh, eindigt het zo? Gelukkig bleek het een serie te zijn. In november komt deel 1.5. Deel 1,5? Ja! Dit keer vanuit het oogpunt van Warner geschreven. In het voorjaar van 2013 komt deel 2 uit. Ik heb me goed ingelezen 😉

 6. Ik heb hem gekocht hoor! 😀
  Nu alleen nog tijd vinden om hem te lezen:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.