Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Julie Fowlis – Touch the Sky

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Oké, Pixar is niet meteen wat je je voorstelt bij een young adult. Maar… Brave hoort gewoon thuis op deze site! Een badass young adult hoofdpersonage Merida – die leeft in de mythische Schotse hooglanden en net als Katniss Everdeen erg goed met pijl en boog overweg kan -, hartverwarmende thema’s zoals vechten voor je eigen keuzes als jongvolwassene en de relatie met je familie en een flinke portie humor. Dus allemaal op naar de bioscoop! Disney is een fenomeen waar iedereen van houdt, of je vijf of vijfendertig bent. Daarnaast heeft Brave nog een speciale betekenis voor de jongvolwassenen zoals wij die onze eigen weg proberen te volgen

en voor onze dromen gaan.

En heb ik het al gehad over de prachtige muziek in de film? Brave heeft een soundtrack die vol staat met betekenisvolle liedjes die speciaal voor de film gemaakt zijn. Normaal gezien is Schotse volksmuziek niet iets wat de young adults aanspreekt, maar deze songs zouden lang niet zo speciaal zonder de karakteristieke toon van de Schotse muziek! Deze week heb ik Touch the Sky van Julie Fowlis voor jullie uitgekozen, die niet meer zou kunnen aansluiten bij Brave. Luister, geniet, en maak vervolgens van je maandag een heerlijke dag door deze film in de cinema te bekijken!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Julie Fowlis – Touch the Sky

  1. Ik ben echt dol op de muziek uit [i]Brave[/i];-) In de aftiteling komt ook een erg mooi nummer van Birdy voor, Learn Me Right.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.