Logo-youngadults-site

Fashion Thursday: Dress like Emma Watson

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Emma is een meisje dat is opgegroeid in de spotlights, terwijl ze de ene helft van het jaar bezig was met het filmen van Harry Potter en de andere helft van het jaar premières, prijsuitreikingen, interviews… afreisde. Zo leerde ze op jonge leeftijd al dat je met je look een geheel nieuwe draai aan je imago kunt geven. Vorig jaar verraste ze de hele wereld op de première van Harry Potter and the Deathly Hallows met haar korte kopje en opvallende jurk. Hoewel ik helemaal weg ben van het haar, vind ik haar kledingstijl op openbare evenementen niet echt mijn smaak. Daarom heb ik gekozen voor een look uit een fotoshoot, die haar echt geweldig staat.

Hier draagt Emma een iets jongensachtigere outfit dan we op premières van haar gewend zijn. De gilet en het hoedje kunnen een heel andere draai aan de normale casual look geven. Deze outfit is net iets gewaagder dan we bij Hermione Granger gezien hebben, maar daarom is de stoere kleding net zo leuk!

Raar genoeg is het moeilijk om van die grappige hoedjes op online winkels te vinden, terwijl je er in de H&M bijvoorbeeld geen genoeg van krijgt. Het is dus beter om gewoon eens in je lievelingskledingzaak rond te speuren. Maar ik heb toch een goedkoop en mooi alternatief kunnen vinden.

Nelly: € 15.95

Dat geldt echter niet voor de gilets. Vooral van de tweede ben ik helemaal wild. Als je het iets te gewaagd vindt om niets onder je gilet aan te doen, kun je gaan voor een wit hemd.

Bonprix: €14.99Bonprix: €19.99

En we sluiten af met de witte broek, die Emma ook prachtig staat. In tegenstelling tot een zwarte broek slankt deze niet af, maar is er juist alles in te zien. Daarnaast moet je – als je net zo’n stuntel als mij bent – goed oppassen dat je ‘m niet vuil maakt. Toch vind ik niets mooier en leuker voor een outfit met lange broek als een witte, strakke pantalon. Hier vind je twee koopjes!

Zalando: €39.95Zalando: €39.95

Wie vindt deze jongensachtige look ook zo leuk? Welke kledingsstijl zouden jullie eens voorbij willen zien komen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Fashion Thursday: Dress like Emma Watson

  1. Komt er geen meer? ik

  2. Bij h&m heb je ook witte broeken voor een 10tje 😉
    Ik vind deze look heel leuk bij haar staan 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.