Logo-youngadults-site

Twee parapluutjes en een schijfje citroen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Twee parapluutjes en een schijfje citroen
Auteur: Lotte Hagen

ISBN: 9789049925741

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

‘Joehoe, hoor je me? Ik vroeg of je nog wensen hebt!’ Het meisje achter me kijkt me nog steeds vragend aan via de spiegel en haar schaar bungelt nu gevaarlijk boven mijn hoofd. ‘Ik wil graag hetzelfde kapsel als prinses Yasmine,’ grap ik. Even is het stil, en het meisje kijkt me niet-begrijpend aan. ‘Van Alladin,’ zeg ik ter verduidelijking. Ze kan er niet echt om lachen. ‘De puntjes bijknippen, alsjeblieft,’ zeg ik dan maar.

Lotte Hagen stuitert nu al een tijdje rond op deze aardbol. Sinds oktober 2010 heeft ze een column op Chicklit.nl en in 2011 maakte ze de belofte waar dat ze een boek zou schrijven. Na Lekker belangrijk! is er nu Twee parapluutjes en een schijfje citroen. Deze bundel is een verzameling van de grappigste, opvallendste en gekste columns van Lotte. Op hilarische wijze schrijft ze over het leven van alledag. Alles krijgt een knipoog: oma’s die niets van technologie snappen, bijna-blote mensen in het park, haar leven als kwijnfestijn, het Wacht Maar Af-moment, hebberige Nederlanders die hysterisch worden zodra ze het woord ‘gratis’ horen en ‘dietoksen’ in slechts één dag, want – vindt Lotte – het leven moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Twee parapluutjes en een schijfje citroen

  1. mij lijkt het ook wel leuk:-)

  2. Ik heb het boek gelezen en vond het een geweldig leuk boek. Alleen .. had van mij dikker mogen zijn 🙂 een boek welke lekker-weg-leest en zo uit is. Aanrader!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.