Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Keane – Somewhere Only We Know

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wie van jullie heeft de film LOL al gezien? Ik ben ontzettend benieuwd naar deze young adult movie, die grote namen zoals Miley Cyrus en Ashley Green (Alice Cullen in de Twilight Saga) bevat. Het is een film over jongeren in onze generatie, met de problemen die het opgroeien en liefdes allemaal met zich meebrengt. Qua muziek zit het al helemaal goed. Vorige week konden jullie luisteren naar het fantastisch nummer “You can’t always get what you want” en nu is het de beurt aan Keane.

Wie kent die liedje niet? Een heerlijk liefdesliedje met een eerlijke lyrics en prachtige muziek. Dit is slechts een van de vele hits die de Engelse groep Keane al op zijn naam heeft staan. Naar mijn mening wordt veel te weinig aandacht besteed aan deze kei goede band. Vinden jullie dit geen geweldig nummer? Zo ja, luister dan zeker meer liedjes. Je zal niet teleurgesteld worden!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.