Logo-youngadults-site

Hair & Make-up like Katherine Pierce (Nina Dobrev)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vorige week liet ik jullie zien hoe je op een goedkope manier de schitterende outfit van Katherine Pierce, de dubbelganger van Elena Gilbert in The Vampire Diaries, op het gemaskerd bal kon bemachtigen. Nu is het tijd voor al de beauty tips die erbij komen kijken! Hier hebben we ongelofelijk veel geluk bij gehad, want ik heb een meisje gevonden die op een prachtige, bijna identieke manier haar kapsel en make-up imiteert en het ook nog eens duidelijk uitlegt. Zij is degene die de maskers heeft gevonden, dus ze moet echt wel een grote fan zijn.

Allereerst het kapsel. Je hoeft niets speciaals met je haar te doen als voorbereiding. Probeer het kapsel uit als je haar droog, glad en niet te vettig is. Voor deze hair tutorial zal je een stijltang nodig hebben, want Elena’s/Katherine’s haar is erg stijl in de serie. De meeste onder jullie zullen wel in het bezit van eentje zijn, maar als je er geen hebt: in het Kruidvat kun je voor een ongelofelijk lage prijs stijltangen vinden die het goed doen! Mijn stijltangen kosten nooit meer dan tien euro (;  Kijk goed naar het filmpje en als je iets niet begrijpt, mag je het altijd vragen. Het belangrijkste is dat je de achterkant van je haar goed omhoog krijgt. Eigenlijk is dit een heel simpel kapsel, maar je moet er eventjes mee oefenen.

En last but not least: de make-up! Ik ben helemaal weg van Katherines make-up. In tegenstelling tot Elena’s natuurlijke look ziet zij er altijd op en top vrouwelijk en sexy uit. Ook op het gemaskerd bal. Hetzelfde meisje als in de vorige tutorial heeft – ze is geweldig! – ook deze make-up tutorial gemaakt. Eerst heeft ze het nog even over het (dure!) masker, dus spoel door naar 2.50 minuten om de uitleg over de make-up te zien. Natuurlijk hebben jullie niet precies dezelfde spulletjes als dit meisjes, maar als je iets hebt wat erop lijkt is het ook goed (;

Om te beginnen heb je foundation nodig. Deze moet je aanbrengen op je oogleden. Zoek dan naar een goede oogschaduw. Kijk goed naar de kleuren die het meisje gebruikt en probeer een kleur te zoeken die er een beetje op lijkt. Vervolgens heb je een borsteltje nodig om de oogschaduw mee aan te brengen. Het meisje doet ook verschillende dingen om haar wimpers langer te laten lijkt, maar dit hoeft allemaal niet. Een goede, sexy mascara is al lang goed! Uiteindelijk heb je een soort crèmeroze lipgloss nodig. Kijk goed naar het filmpje, dan hoef je zelfs niet te luisteren. Dit meisje is echt fantastisch!

Ik hoop dat het gelukt is om deze sexy look over te nemen en volgende week leer ik jullie meer over de actrice achter Katerine Pierce: Nina Dobrev.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Hair & Make-up like Katherine Pierce (Nina Dobrev)

  1. THX;-):-):-):-):-)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.