Logo-youngadults-site

Een mooie toevoeging aan de Fallenserie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Fallen in love is niet het volgende deel in de Fallenreeks, maar een verassing van schrijfster Lauren Kate. In dit boek vind je naast een voorproefje van extase vier korte verhalen en in elk verhaal speelt een ander belangrijk personage de hoofdrol. Shelby en Miles, Roland, Arriane en Luce belanden allemaal in het Engeland van de middeleeuwen. Daar maken ze dappere, hartverscheurende en romantische avonturen mee. Je wordt meegesleept in vier betoverende verhalen.

Veel achtergrondinformatie
Fallen in love is zeker de moeite waard voor fans van de Fallenserie. Het verhaal neemt je mee naar de middeleeuwen, met andere woorden naar het verleden. In dit verleden leer je meer over de liefdeshistorie van zowel Roland als Arriane, de ene nog meer bedroevend dan de andere. Zo zie je wie ze vroeger waren en waarom ze zijn wie ze nu zijn. Daarnaast kom je terecht in één van de vorige levens van Lucinda. Tegelijkertijd brengen Miles en Shelby een dag door die hun toekomst voorgoed zal veranderen. Voor fans is al deze achtergrond echt interessant.

Verbonden met elkaar
Elk verhaal staat los op zich en is tegelijk verbonden met de andere verhalen. Dit onderscheidt Fallen in love van andere boeken die extra verschijnen bij een populaire boekenreeks. De verhalen overlappen elkaar op een manier waarbij verleden en heden met elkaar vermengd worden. Op Valentijnsdag komen de levens van de leukste personages uit Fallen samen. Het is heel leuk om de personages ook in de andere verhalen op dezelfde dag te zien terugkeren. Knap gedaan!

Mooie schrijfstijl maar weinig actie
Lauren Kate is een goede schrijfster, dat merk je al wanneer je de eerste zinnen begint te lezen. Op een gemakkelijke maar poëtische manier formuleert ze de gebeurtenissen. Ze neemt je meteen mee en dankzij die prachtige schrijfstijl blijft ze interessant. Jammer genoeg blijft echte actie uit. Het verhaal loopt wel, maar je krijgt geen hoogtepunten waarop je zwetend en nagelbijtend op het puntje van je stoel zit en je MOET weten wat er gaat gebeuren. Elk boek zou op z’n minst één zo’n moment moeten hebben. Dat is een minpuntje.

Fallen in love is een echte must-have voor al wie gek is op de Fallenboeken van Lauren Kate. Je leert meer over de personages en wordt ontroerd door de speciale liefdesverhalen op Valentijnsdag terwijl je rondwandelt door de straten van middeleeuws Engeland. Lauren Kate heeft een mooi extraatje voor haar originele serie gemaakt en daarom geef ik haar 3.5 sterren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Een mooie toevoeging aan de Fallenserie

  1. Hé, ik zie ineens dat er nog geen artikel is geplaatst over Extase, terwijl dat boek toch echt al uit is. Heb hem eergisteren gekocht =D

  2. ik was ZOOOOOO blij toen ik het voorproefje o,tdekte!

  3. Heb het boek nu bijna uit en eigenlijk ben ik niet geweldig ondersteboven van haar serie. Ik ben natuurlijk wel geïnteresseerd in hoe het afloopt, maar deel één vond ik zwaar anti-climax en de liefde is erg slecht onderbouwt. Van nog niet eens een vriendschap naar onvoorwaardelijke liefde? Dat doet echt irritatie in mij oplaaien. Ik voel serieus nog meer genegenheid voor de andere stelletjes die ook in dit boek ter sprake komen dan voor Luce en Daniël. Ik vind niet dat er kans is om te groeien naar het idee van liefde tussen hen tweeën, simpelweg omdat het er van de één op de andere dag is. xD

  4. Ik heb hem oom gelezen en ben het met iris eens het is een geweldig boek;-)

  5. Inderdaad. Het is echt een aanrader. Ik heb hem gelezen en ik ben echt dol op de Fallenserie waardoor het een leuk boek is ook al blijft echte actie uit. Het is leuk om te lezen over een stukje geschiedenis van de hoofdpersonen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.