Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: The Fray – You Found Me

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Deze week kiezen we voor een prachtig liedje uit de trailer The Lucky One, die nog steeds in de bioscoop te zien is. Een trailer kan je helemaal wild maken voor een film of net zo demotiverend zijn dat je geen zin meer hebt om die film te gaan kijken. Wat een goede trailer nodig heeft, is de juiste muziek op het juiste moment. De muziek moet je vastgrijpen en meeslepen!

The Lucky One heeft het geluk dat ze een prachtig liedje mochten gebruiken. The Fray staat bekend om zijn mooie muziek en diepgaande teksten, en ook You Found Me beschikt hierover. Naar dit liedje kan ik uren luisteren en wegdromen. Een fijn zomerweek mensen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Tuesday Tunes: The Fray – You Found Me

  1. Ik HOUD van dit nummer! Ben ook heel benieuwd naar de film, heb helaas nog geen tijd gehad om hem te zien. Ik ga hem waarschijnlijk ook pas kijken als hij uit op dvd is.

  2. Ik vind dit zo’n mooi nummer! The Fray is ook een van mijn favoriete bands 🙂 Leuk dat die in The Lucky One zit, ben benieuwd bij welke scene… maar zal wel ff duren voor ik de film zal kijken. Even op een goede download wachten.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.