Geplaatst op 2 Reacties

Tuesday Tunes: The Fray – You Found Me

music-monday

Deze week kiezen we voor een prachtig liedje uit de trailer The Lucky One, die nog steeds in de bioscoop te zien is. Een trailer kan je helemaal wild maken voor een film of net zo demotiverend zijn dat je geen zin meer hebt om die film te gaan kijken. Wat een goede trailer nodig heeft, is de juiste muziek op het juiste moment. De muziek moet je vastgrijpen en meeslepen!

The Lucky One heeft het geluk dat ze een prachtig liedje mochten gebruiken. The Fray staat bekend om zijn mooie muziek en diepgaande teksten, en ook You Found Me beschikt hierover. Naar dit liedje kan ik uren luisteren en wegdromen. Een fijn zomerweek mensen!

2 gedachten over “Tuesday Tunes: The Fray – You Found Me

  1. Ik HOUD van dit nummer! Ben ook heel benieuwd naar de film, heb helaas nog geen tijd gehad om hem te zien. Ik ga hem waarschijnlijk ook pas kijken als hij uit op dvd is.

  2. Ik vind dit zo’n mooi nummer! The Fray is ook een van mijn favoriete bands 🙂 Leuk dat die in The Lucky One zit, ben benieuwd bij welke scene… maar zal wel ff duren voor ik de film zal kijken. Even op een goede download wachten.

Geef een reactie