Logo-youngadults-site

Preview Vijftien wilde zomers

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ook deze week hebben we een leuke preview voor jullie. Dit keer is het een echt zomers verhaal, en dat mag ook wel zo in juli. Vijftien wilde zomers van Jan de Leeuw is een roman dat begint met twee vragen: “Kunnen dode ogen zien? Kan een hart dat niet meer klopt, nog breken?” Werkelijk een prachtige opening. Verder lezen doe je hier!

Het verhaal
Liefde is het mooiste wat je kan overkomen. Zeggen ze. En ze verzwijgen dat liefde ook een roofdier is dat zich in je hart bijt en niet loslaat. Thomas denkt dat hij klaar is voor de Grote Liefde als Orphee onverwacht zijn leven binnenwandelt. Maar Orphee, ooit gebeten, aarzelt om zich nog een keer kwetsbaar op te stellen.
Thomas zoekt zich een weg naar haar hart en gooit alles wat hij heeft in de strijd: van lampionnen, wijn en brieven tot de verhalen van zijn grootvader en andere leugens toe. Ze zijn niet de enigen die worstelen met gevoelens. Ook de moeder en grootvader van Thomas stelt zich de harde vraag: wat moet je met de liefde als de geliefde is verdwenen?

Lees hier de preview en laat ons weten wat je ervan vindt! Ga je het boek aanschaffen? Wat vinden jullie ervan? Wij zijn benieuwd naar jullie mening!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.