LOL: Laughing Out Loud

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er draait sinds een paar dagen een ontzettend leuke film in de bioscoop. Ik heb het hier natuurlijk over LOL: Laughing Out Loud met Miley Cyrus in de hoofdrol. Lola en haar vrienden lachen heel wat af in een wereld verbonden door YouTube, WhatsApp en Facebook. Zo delen ze alles met elkaar, van nieuwe liefdes en vriendschappen tot aanvaringen met hun soms overbezorgde ouders.

LOL staat voor Laughing Out Loud én is de bijnaam van de 16-jarige scholiere Lola (Miley Cyrus). Zij en haar vrienden lachen

heel wat af in een wereld verbonden door YouTube, iTunes en Facebook. Zo delen ze alles met elkaar, van nieuwe liefdes en vriendschappen tot aanvaringen met hun soms overbezorgde ouders.

Als Lola’s moeder (Demi Moore) ‘per ongeluk’ het openhartige dagboek van Lola leest, beseft ze hoe groot de kloof tussen hen is geworden. Intussen is Lola vooral druk met haar gevoelens voor BFF Kyle (Douglas Booth), van wie ze zich nu pas realiseert dat hij veel meer voor haar betekent. Hoe gaat ze hem dat vertellen? 

Lang kan Lola niet wachten, want ze merkt dat haar sexy vriendin Ashley (Ashley Greene) Kyle ook wel ziet zitten. Lastig dus, helemaal als Kyle met zijn band in Parijs kan optreden en hij de hele vriendenclub vraagt om mee te gaan…

Ga jij deze film in de bioscoop bekijken en lijkt het je een leuke film?

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “LOL: Laughing Out Loud

  1. de dvd lol laughing out loud word op 27 november bij de winkel http://www.bol.com verwacht tenminste dat zegt bol.com eerst zien dan geloven

  2. Heb hem gezien en hij is echt geweldig !!!
    Ze gaan wel niet naar Parijs omdat Kyle’s band daar mag optreden maar voor een schoolreis.
    😀

  3. Ga ik kijken in de bios! 😀

  4. Hij lijkt me erg leuk, miss ga ik wel kijken in de bios 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today