Logo-youngadults-site

De Maand van het Spannende Boek

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is juni! En dat kan voor de boekenwereld maar een ding betekenen. Het is de Maand van het Spannende boek. Spannende boeken krijgen deze maand extra aandacht en bij aankoop van € 12.50 aan Nederlandstalige boeken krijg je er ook nog eens De Ooggetuige bij, de nieuwste literaire thriller van Simone van der Vlugt.

Er zijn natuurlijk ook heel veel spannende young adult boeken. Dus vandaar dat wij er een aantal voor je op een rijtje hebben gezet.

Meegesleurd en opgesloten van Edeet Ravel
De zomervakantie van de zeventienjarige Chloe in Griekenland komt tot een abrupt einde wanneer ze plotseling wordt meegesleurd in een auto. Ze wordt vastgebonden en krijgt een prop in haar mond. Als ze ontwaakt uit haar verdoving, bevindt ze zich in een smerige loods. Chloe vreest het ergste. Na enkele wanhopige dagen, is ze opgelucht als haar gijzelnemer eindelijk langskomt. Maar zijn bekendmaking dat ze vastgehouden wordt voor een uitwisseling van gevangenen, maakt haar niet minder bang. Haar gijzelnemer is koud en afstandelijk, maar hij komt geregeld op bezoek en brengt vaak cadeautjes mee. Voor ze het goed en wel beseft, koestert Chloe gevoelens voor hem, gevoelens die haar volledig verrassen. In plaats van bang te zijn voor hem, fantaseert ze over hun leven samen. En is het haar verbeelding of heeft haar gijzelnemer dezelfde gevoelens?

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

De beschuldiging van John Grisham
Theo Boone mag dan pas 13 jaar oud zijn, hij heeft wél verstand van de wet. Hij had alleen nooit kunnen bedenken dat hij zelf het slachtoffer zou worden van een misdaad. In Theo’s kluisje op school worden gestolen tablets aangetroffen en Theo is de enige verdachte. Wat als hij schuldig wordt bevonden? Wat gebeurt er dan met zijn droom om advocaat te worden? Theo zet alles op alles om samen met zijn oom Ike de echte misdadiger te vinden en zo zijn eigen toekomst veilig te stellen. Maar hij heeft niet veel tijd…

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

Vermoord het verleden van Jonas Boets
Yago de Moor is twaalf wanneer zijn vader vermoord wordt door inbrekers. Hij wordt bij een pleeggezin geplaatst, waar hij doodongelukkig is. Jaren later ontdekt hij dat zijn vader een boodschap voor hem heeft achtergelaten in een oud stuk speelgoed. Hij gaat op zoek en doet een gruwelijke ontdekking: zijn vader is niet zomaar vermoord, hij was zelf een huurmoordenaar. Yago wil alleen nog maar wraak.

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

Password van Mirjam Mous
Mick treft zijn beste en enige vriend Jerro bewusteloos aan op zijn slaapkamer. Hij laat een ziekenwagen komen. Van het ambulancepersoneel mag hij niet meerijden, dus haast hij zich op de fiets naar het ziekenhuis. Maar als hij bij de balie naar Jerro Prins informeert, krijgt hij te horen dat er niemand met die naam is binnengebracht. Stefan wordt na schooltijd opgewacht door een onbekende man. Hij vertrouwt het niet en gaat ervandoor, terwijl hij wanhopig probeert om de achtervolger af te schudden. De levens van de drie jongens raken onlosmakelijk met elkaar verweven. Vreemde gebeurtenissen volgen elkaar op en Jerro en Stefan lopen groot gevaar. Zal het Mick lukken om hen tijdig te redden?

Bestel bij bol.com of Bestel bij Cosmox.nl

Natuurlijk hebben we voor deze spannende maand ook een winactie met spannende boeken! Wij mogen namelijk boeken weggeven van de SPANNENDE serie van Joss Stirling! Ga snel naar deze actie.

p.s. ken je nog een ander spannend boek die je wilt aanraden? Laat hieronder een reactie achter

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De Maand van het Spannende Boek

  1. Heb de laatste tijd over denk ik al deze boeken weleens wat gelezen op de site hier. Het zijn niet per se de boeken die ik graag zou lezen, maar het is wel een toffe actie! Vorige week heb ik Chaos gekocht en toen kreeg ik inderdaad dat boekje van Simone van der Vlugt erbij. Ik ben niet echt fan van haar, maar wat ik dan wel weer tof vind is dat je ook nog een 3D-brilletje kreeg waarmee je een soort spel kon doen op de site van de winkel. Zo kun je kans maken op een boekenpakket ter waarde van 125 euro. Nooit mis natuurlijk! =D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.