Logo-youngadults-site

Legend

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Heeeey allemaal,

 

Zo, na een tijdje eindelijk weer een bericht! Ik wil het hebben over een boek dat ik gelezen heb en helemaal super vond! Ik ga niet teveel vertellen, maar hier in het kort waar het over ging:

Legend speelt zich af in het Los Angeles van 2130, dat ondergelopen is na een overstroming.
De 15-jarige June, telg uit de elite van de Republiek, is een wonderkind. Ze is gehoorzaam en loyaal en wordt dan ook klaargestoomd voor een van de belangrijkste functies in de militaire rangorde van haar land. De eveneens 15-jarige Day, geboren in een sloppenwijk, is de meest gezochte crimineel van de Republiek.
Normaal gesproken zouden hun wegen zich nooit kruisen, maar dat gebeurt wel als de broer van June, een belangrijke militair, wordt vermoord en Day de hoofdverdachte is. De overheid opent de jacht op hem. Een ultiem kat-en-muisspel tussen June en Day gaat van start: zij wil haar broers dood wreken, terwijl hij probeert uit handen van de overheid te blijven en intussen ook nog zijn familie wil redden van een mysterieuze epidemie.
Maar dan komt June erachter dat de overheid iets met haar broers dood te maken heeft en er alles aan doet om dat verborgen te houden.

Het was echt een superboek! Het is onwijs interessant en super geschreven. Het mooiste vond ik persoonlijk de details die er zo precies in beschreven worden. Het lijkt daardoor alsof je extra in het boek “gezogen” wordt.

Ik hoop dat dit bericht jullie stimuleert het boek te lezen, want dat verdiend het absoluut! Als je het al gelezen hebt of je doet dat na dit bericht, laat dan even weten wat je ervan vond!

love,

me

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Inèz Meerema

Inèz Meerema

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Legend

  1. @Noes Hahaha nee maar de mensen die dat wel nodig hebben heh 🙂

    @Frederique95 Leuk dat dit je nieuwsgierig heeft gemaakt! Dat was de bedoeling! Hahaha 🙂

  2. Ik wilde hem al gaan lezen, dus ja. Stimulering heb ik niet echt nodig. 😛

  3. Klinkt super ga em denk ik ook lezen ben nu echt nieuwschierig geworden haha

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.