Logo-youngadults-site

Brainwash

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Brainwash
Auteur: Carry Slee

ISBN: 9789049925826

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Op de dag dat Naomi bij haar zus Elise intrekt, ontmoet ze Jelle, voor wie ze als een blok valt. Gelukkig komt de liefde van twee kanten, want het is voor Naomi de eerste keer sinds Eric dat ze weer verliefd is. Maar Jelle worstelt met zijn verleden en dat heeft grote gevolgen voor zijn leven nu.
Ook Elise worstelt met haar verleden. Ze leidt een stil en teruggetrokken leven. Wanneer ze promotie op haar werk maakt, gaat het helemaal mis. Ze krijgt last van nachtmerries en wordt vaak hyperventilerend wakker. Pijnlijke herinneringen uit haar verleden dringen zich aan haar op. Dan ontmoet ze Rafaël. Hij straalt een en al rust uit en introduceert haar bij Jonathan, die leiding geeft aan een groep mannen en vrouwen die in de Ark woont. Op een dag neemt Elise een radicale beslissing, die gevolgen heeft voor alles en iedereen in haar omgeving…>

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Brainwash

  1. dit is de beste boek van haar, uit haar young-adult serie.
    er zit een goeie draai in het boek, je baalt wel even wat er met jelle gaat gebeuren. het is daarom ook een goed boek. het einde is een beetje dramatisch. het gaat over sekte daarom de titel brainwash.

  2. Lijkt me wel een goed boek! x

  3. Laatst ontdekte ik dit boek ook al op de lijst van de boeken die nog uit moesten komen. Sommige boeken van Carry Slee, zoals Bankok Boy en Joël, vond ik wel mooi. Maar dit klinkt me dan weer iets te simpel in de oren. Is bedoelt voor kinderen van veertien of zo, maar ik vond die boeken al niet meer leuk toen ik twaalf was. Me iets te simpel. =P

  4. Weet eigenlijk niet precies wat ik me bij dit boek moet voorstellen. Waar het precies over gaat. Maar dat maakt me aan de andere kant ook wel nieuwsgierig.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.